A murit cunoscutul avocat bârlădean Aurel HOBJILĂ!

Aurel Hobjilă

DOLIU… Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bârlad și Baroul de avocați din Vaslui și Bârlad sunt în doliu! Cunoscutul avocat Aurel HOBJILĂ, în vârstă de 70 de ani, a decedat la începutul acestei săptămâni.

Avocatul Hobjilă a suferit de o boală nemiloasă, descoperită târziu de medici, când era deja în stadiu foarte avasat. Familia i-a stat alături până în ultima clipă, iar colegii de barou sunt acum alături de cei care l-au iubit, soția, copiii, rudele și prietenii. Aurel Hobjilă și-a început cariera ca ofițer de poliție la Poliția Bârlad, prin anii 1977-1978, iar după 1984 acesta și-a dorit o carieră în avocatură. {i-a echivalat studiile de la Academia de Poliție, transformate în trei ani de Drept și s-a înscris la Facultatea de Drept pentru încă doi ani. A absolvit cu brio, după care a fost consilier juridic un timp, iar din 2002 a intrat în Baroul de Avocați Vaslui, cu cabinetul la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza” din Bârlad, unde a avut biroul de avocatură până în 2015.

„Am colaborat aproape 15 ani cu domnul avocat Hobjilă, pe baza unui contract. Ne-a reprezentat mereu interesele, era un foarte bun profesionist și un om deosebit de jovial. Suntem alături de familia sa cțreia îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească!”, a precizat magistratul pensionar Mihai Nicolae, președintele CARP „Elena Cuza” din Bârlad.

Corpul neînsuflețit al avocatului Aurel Hobjilă se află depus la Capela Cimitirului „Eternitatea” din Bârlad, iar înmormântarea are loc mâine, 27 August, orele 11.00. Dumnezeu să-l ierte!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ