A murit de frică la vederea izoletei! Un bărbat din Iaşi a făcut infarct când a văzut echipajul care urma să-l transporte la spital

Un bărbat din localitatea ieşeană Moţca a făcut infarct în momentul în care la poarta lui a sosit echipajul de la DSP. Bărbatul urma să fie transportat în izoletă, fiind suspect de coronavirus, scrie ziaruldeiasi.ro.

În judeţul Iaşi a apărut un al treilea focar de coronavirus, după cel de la Spitalul de Copii şi cel de la un centru de plasament. Este vorba despre un focar în comunitatea romă din localitatea Moţca.

În urmă cu câteva zile, aici a fost declanşată o anchetă epidemiologică, după ce o persoană suspectă de coronavirus a decedat.

„Din câte ştiu, la Moţca a fost un deces al unui cetăţean suspect de COVID, dar care avea multe comorbidităţi. Impactul emoţional când a venit DSP-ul şi când a văzut izoleta, din câte am înţeles eu, i-ar fi produs un infarct“, a declarat Elena Motaş, consilier pe problema romă la Prefectura Iaşi, potrivit sursei citate.

Ulterior, au fost testaţi posibilii contacţi ai celui decedaţi, cinci dintre aceştia fiind confirmaţi pozitiv cu coronavirus. …https://www.romaniatv.net/a-murit-de-frica-la-vederea-izoletei-un-barbat-din-iasi-a-facut-infarct-cand-a-vazut-echipajul-care-urma-sa-l-transporte-la-spital_522823.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ