3.3 C
Vaslui
28-nov.-2022

A murit de infarct la 17 ani în sala de fitness. Ce a mai arătat autopsia adolescentei din Alba Iulia

- Advertisement -

Autopsia realizată adolescentei în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, care a murit sâmbătă, 19 noiembrie, la o sală de fitness din oraș, a arătat că tânăra a decedat în urma unei infarct miocardic.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, cauza morții Flaviei, adolescenta de 17 ani, din Alba Iulia, care a intrat în stop respirator în timp ce se antrena într-o sală de fitness din oraș, a fost un infarct miocardic acut.

Fata, care făcuse înot de performanță, nu se afla pentru prima dată într-o sală de forță. Dar sâmbătă, 19 noiembrie, după o serie de ridicări, nu a mai putut respira.

Echipajul de pe ambulanța chemată în ajutor nu a reușit să o salveze, astfel că au declarat decesul fetei de doar 17 ani.

Cum necropsia nu a fost concludentă cu privire la cauza morții, analize suplimentare au fost solicitate în cadrul dosarului penal pentru ucidere din culpă, deschis de poliție.

Rezultatul investigațiilor suplimentare a arătat că fata a suferit un infarct miocardic acut, care a dus la insuficiența respiratorie ce i-a adus sfârșitul. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/alba-iulia/a-murit-de-infarct-la-17-ani-in-sala-de-fitness-2221909.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.