1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

A murit din cauza unei glume

- Advertisement -

Tragedia de la Husi:

ÎNCHIS Huseanul Adrian Prodan, 39 de ani, tatã a trei copii, care si-a ucis colegul de muncã, cu o loviturã fatalã de cutit, a fost arestat pentru 30 de zile, riscând între 10 si 20 de ani de închisoare, pentru sãvârsirea infractiunii de omor. Acesta le-a spus anchetatorilor cã, de fapt, nu a vrut decât sã se apere si nu a lovit cu intentia de a ucide. Medicii spitalului husean însã au spus cã lovitura a fost de-o violentã extremã, ceea ce a fãcut ca bãiatul de 31 de ani sã nu mai aibã nicio sansã.

Douã familii distruse, dupã o ceartã banalã, care putea fi evitatã! Asa spun colegii de muncã ai celor doi tineri, Adrian si Cristi, socati de cele întâmplate miercuri, la iesirea din turã. Tragic este cã pentru Cristian nu s-a mai putut face nimic, desi medicii huseni, coordonati de chirurgul Nelu Tãtaru, au depus eforturi extraordinare. Prodan a fost arestat, iar, în urma sa, rãmân trei copii minori. “Nouã nu ne vine sã credem ce s-a întâmplat. Erau doi bãieti muncitori amândoi, cã îsi vedeau de treabã. Erau niste mici sicane, care se mai fac între colegi, glume pe care le facem cu totii dar de aici sã ajungi la crimã, este socant. Adrian era un bãiat bun, care muncea pe la toti care aveau nevoie, dupã program, ca sã îsi creascã copiii. Acum au rãmas pe drumuri”, spune Valentin, prieten cu cei doi. Se pare cã glumele de la care a pornit supãrarea erau fãcute de Adrian Prodan, pe seama unei amicitii dintre victimã si o colegã de serviciu, cu o reputatie nu prea bunã. “Nu era nimic asa de grav. Simple gume, ca între bãieti. Mare pãcat cã s-au pierdut cu firea”, spun colegii de serviciu.

Cel care a dat cu cutitul spune cã a vrut doar sã se apere!

Acuzat de omor, Prodan s-a apãrat în fata anchetatorilor, spunând cã, în fond, nu a vrut decât sã se apere. A sustinut cã el a plecat din sectia unde lucra, s-a suit într-o masinã a unui coleg de serviciu cu intentia de a pãrãsi zona, însã, nervos, Cristian Marica a venit dupã el si ar fi deschis portiera masinii, lovindu-l cu pumnii. Prodan sustine cã a vrut sã se apere de lovituri, a scos un cutit folosit la tãiat alimentele la serviciu, a spus el, pentru a se apãra, întrucât Marica l-ar fi rãnit, în zona gâtului. “Toate acestea vor fi constatate în anchetã. Se vor vedea, la autopsie, toate elementele necesare pentru dovedirea faptelor ce tin de modul în care a murit victima si, de asemenea, circumstantele celor întâmplate. Inculpatul a recunoscut faptul cã l-a lovit cu cutitul pe decedat, iar ancheta va elucida exact contextul. Se va dovedi dacã s-a apãrat sau a lovit, pur si simplu”, au spus avocatii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.