A murit Dumitru Tudor, zis “Ciorbă”. Fostul impresar avea plămânii afectați în proporție de 70%

Dumitru Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, era internat în spital de la data de 9 martie, când a fost diagnosticat cu COVID-19.

A murit fostul impresar Dumitru Tudor, zis “Ciorbă”

La două săptămâni distanță, Dumitru Tudor a decedat la spitalul Sfântul Pantelimon, din București, anunță ProSport, care scrie că fostul om de fotbal avea plămânii afectați în proporție de 70%.

“După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, era mesajul postat de Dumitru Tudor pe Facebook, după ce a aflat că a fost depistat cu COVID-19.

Dumitru Tudor a fost printre primii impresari români, după Revoluție. Acesta a fost jucător la echipe precum Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul. După retragere și în paralel cu cariera de agent, “Ciorbă” a fost conducător și investitor la cluburi ca Autobuzul București, redenumită ulterior Rocar, și Rapid.

Anul trecut, în luna septembrie, familia Tudor a trecut printr-un alt moment foarte dificil. Mirela, fiica impresarului, a decedat în Franța, mai scrie sursa citată. …https://www.digisport.ro/fotbal/a-murit-dumitru-tudor-zis-ciorba-fostul-impresar-avea-plamanii-afectati-in-proportie-de-70-1032931
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ