spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

A murit înainte sã îsi strângã în brate al treilea copil

- Advertisement -

TRAGEDIE Un angajat al Vãmii Albita si-a pierdut viata acum douã zile, la doar câtiva kilometri de casã, într-un grav accident de circulatie. Dionisie Grigoras urma sã împlineascã 37 de ani, peste câteva luni. Colegii sunt socati de cele întâmplate. Ei au numai cuvinte de laudã la adresa celui care le-a fost coleg mai bine de zece ani. Cu o searã înainte, bãrbatul a sunat pentru prima datã la postul local de radio, Plus Fm si i-a dedicat sotiei o piesã interpretatã de Vaya con Dios.

BLESTEM. Acum douã zile, Dionisie Grigoras se afla la volanul masinii sale, marca Hyunday Accent. Pe raza localitãtii Duda Epureni, într-o curbã, bãrbatul nu a adaptat viteza la conditiile de trafic si a pierdut controlul directiei. „A pãtruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de cãtre un cetãtean moldovean, de 44 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucuresti. Din accident, a rezultat decesul lui G. Dionisie si vãtãmarea corporalã a pasagerului de 32 de ani din autoturismul marca Lexus, cetãtean moldovean, cu domiciliul în Bucuresti. Acesta din urmã a fost transportat la Spitalul municipal Husi, unde a fost diagnosticat cu fracturã picior drept.”, a declarat Loredana David, purtãtor de cuvânt în cadrul IPJ Vaslui. În urmã cu câtiva ani, Dionisie Grigoras a mai suferit un accident de circulatie, la doar câteva sute de metri de locul unde acum si-a pierdut viata. Atunci, a stat în comã câteva sãptãmâni. Cu o fortã incredibilã si multe ore de recuperare, tânãrul si-a revenit si si-a continuat viata, alãturi de cei dragi. Si fratele lui Dionisie a murit, tot într-un accident rutier.

„What’s a Woman” – un altfel de epitaf

Dionisie Grigoras a avut o premonitie, spun apropiatii. Mai îndrãgostit ca niciodatã de sotia sa, care urmeazã sã-i aducã pe lume al treilea copil, bãrbatul a sunat la postul local de radio cu o searã înainte de tragedie si i-a fãcut partenerei sale o ultimã dedicatie. „Cu o searã înainte de accident, Dionisie a sunat la radio si a cerut în mod insistent sã difuzãm piesa „What’s a Woman” interpretatã de Vaya con Dios. Era pentru prima datã când fãcea acest lucru. Am difuzat piesa solicitatã, care a ajuns cu sigurantã la inima sotiei sale. Cine si-ar fi închipui cã, dupã câteva ore, acest om avea sã-si piardã viata?! Îl cunosteam de ceva timp, ne petreceam diminetile la cafea, stãteam de vorbã, glumeam. Era un tip de viatã, foarte sociabil. M-a socat vestea mortii lui. Nici acum nu îmi vine sã cred ce s-a întâmplat. Acum câtiva ani, el a mai suferit un accident. A stat în comã mult timp. Si-a revenit, desi nimeni nu îi mai dãdea nicio sansã. Era un luptãtor, o fire puternicã. Ghinionul a fost la mijloc, nu stiu ce sã spun. Oricum, zona în care s-a petrecut accidentul este una de cosmar pentru soferi. De toatã jena. Sunt gropi una lângã alta, una mai adâncã decât alta. Nu poti avea vitezã pe un asemenea drum. Îmi pare rãu cã s-a întâmplat asa! Condoleante familiei!”, a povestit Manu, DJ la Plus Fm.

Destinul vamesului s-a oprit pe drumul pe care l-a strãbãtut ani la rând, fãcând naveta la Albita. „Vestea cã un coleg de-al nostru si-a pierdut viata ne-a întristat. Vorbim de un om tânãr, care avea viitorul în fatã. Era un om deosebit, care îsi fãcea meseria cu seriozitate, un bun coleg si amic. Regretãm nespus pieredea sa si transmitem condoleante familiei îndoliate!”, a spus Emil Bordeianu, seful Vãmii Albita.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

41 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.