15.5 C
Vaslui
24-mart.-2023

A murit inginerul Dan Dorofte, cel care a pus bazele Asociației Miosotys în Bârlad

- Advertisement -
Dan Dorofte

TRIST… Unul dintre bârlădenii care a lăsat un nume frumos în urma sa, este Dan Dorofte, a cărui moarte, pe 13 mai a.c., a cutremurat lumea afacerilor din Bârlad. Acesta, care din 2010 locuia la Constanța, a fost cel care în 1997 a pus bazele Asociației de caritate Miosotys Bârlad, pe care a condus-o alături de Carol Daniels, din Marea Britanie. Este cea care a fost alături de Dan Dorofte, până în 2003, când s-a acesta s-a retras, lăsând în urma sa Asociația Miosotys – ajunsă atunci la nivel național – România.

Dan Dorofte

Dan Dorofte a absolvit Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad, specialitatea Matematică – Informatică. După 1990 s-a lansat în afaceri, ajungând, după plecarea din Bârlad în urma divorțului de soția sa, un renumit medic bârlădean, la Constanța unde din 2010 s-a ocupat cu amenjarea grădinilor peisagere, până când a decedat, joi, 13 martie. A lăsat în urmă o fată, aflată într-o țară europeană și un băiat, asistent universitar la o prestidigioasă Universitate din Cluj, Babeș-Bolyai, după ce absolvit Facultatea de Jurnalism.

Cei care l-au cunoscut, pot să aprindă o lumânare în amintirea unui OM care a lăsat în urma sa, la Bârlad, Asociația Miosotys România, una dintre cele mai importante instituții de caritate din localitate! Dumnezeu să-l odihnească în lumina Sa!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.