A murit inginerul Gheorghe Cimpoesu

DOLIU… Inginerul Gheorghe Cimpoesu a încetat din viatã la vârsta de 79 de ani. Nãscut în comuna Borzesti, judetul Botosani, acesta si-a petrecut o bunã perioadã din viatã în judetele Iasi si Vaslui. A absolvit Facultatea de Constructii – Institutul Politehnic Iasi – promotia anului 1970, specialitatea inginer constructii civile, industriale si agricole, si a intrat în câmpul muncii încã din timpul studentiei.În perioada 1984-1997 a fost inspector sef la Inspectia Judetului Vaslui în Constructii Lucrãri Publice, Urbanism si Amenajarea Teritoriului.

Inginerul Gheorghe Cimpoesu a parcurs toate etapele în carierã, de la maistru instructor pânã la inginer sef. În perioada 1966-1970 a fost pedagog si maistru instructor la Grupul Scolar de constructii din Iasi, iar apoi inginger constructor la Trustul de Constructii Industriale Iasi, îndeplinind functia de sef de lot la obiective de investitii: Fabrica de perdele Pascani, Alimentare cu apã oras Pascani, Fabrica de tiglã din Iasi. În perioada 1975-1976 a fost inginer analist programator la Oficiul de Calcul al T.C. Ind. Iasi, realizând în premierã la M. C. Ind. implementarea programelor Prometeu în cadrul Centrului de Organizare si Ciberneticã în Constructii, la organizarea executiei lucrãrilor de constructii montaj aferent obiectivelor de investitii: Silozuri de cereale în Vaslui si Bârlad, Fabrica de Ulei din Vaslui, dezvoltãri la CFS si I. M. din Iasi. În perioada 1976-1978 a fost inginer sef de lot la Santierul din Bârlad al T. C. Ind. Iasi, coordonând în executie obiective industriale: Siloz Cereale, F. N. C, F. E. P. A, Abator, Întreprindere de Vigonie. În perioada 1978-1984, a fost inginer instructor de specialitate la Consiliul de Control Muncitoresc al Activitãtii Economice si sociale a jud. Vaslui, coordonând investitii pe întreg judetul.
4 COMENTARII

  1. Un Om deosebit. Un tată extraordinar și un soț grijuliu, întregesc portretul acestui domn. Veșnică să-i fie amintirea, Dumnezeu să-l odihnească în pace și condoleanțe familiei îndurerate! Ant

  2. Un OM deosebit. Un tată extraordinar și un soț grijuliu, întregesc portretul acestui domn. Fiicele sale, mlădițe puternice, sunt și ele oameni formați cu concepții de muncă și viață sănătoase.
    Sunt convinsa că oamenii în viata cărora a zâmbit și a avut un cuvânt de spus în evoluția lor, își vor cerni gândurile și că vor aprinde o lumânare de rămas bun, oriunde și oricând.
    Veșnică sa-i fie amintirea, Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei, cuvintele sunt prea puține ca să va umple golul rămas. Va asiguram ca numele lui, figura blândă și zâmbetul de om bun nu se vor pierde în neant. Amintirile rămân cu noi. Va îmbrățișez cu sufletul!

LĂSAȚI UN MESAJ