spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

A murit Paco Rabanne. Creatorul de modă avea 88 de ani

- Advertisement -

Creatorul de modă franco-spaniol Paco Rabanne, cunoscut pentru creaţiile sale vestimentare în nuanţe metalice, unele dintre cele mai bine vândute parfumuri din lume şi pentru colecţii inspirate din epoca spaţială a anilor 1960, a murit la vârsta de 88 de ani în Portsall, un oraş din regiunea franceză Bretania, informează agenţiile de presă internaţionale, preluate de Agerpres.

Decesul celebrului creator de modă, al cărui nume real era Francisco Rabaneda y Cuervo, a fost confirmat de un purtător de cuvânt al grupului spaniol Puig, care controlează casa de modă Paco Rabanne după retragerea din activitate a fondatorului acesteia în urmă cu două decenii.

„Cu profundă tristeţe, grupul Puig anunţă decesul lui Paco Rabanne”, a precizat grupul spaniol într-un comunicat de presă, confirmând o informaţie apărută în cotidianul regional Le Telegrame. Creatorul de modă a murit în Portsall, oraşul în care locuia de mai mulţi ani…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/a-murit-paco-rabanne-creatorul-de-moda-avea-88-de-2239553.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.