22.2 C
Vaslui
14-aug.-2022

A murit Peter Imre, fostul director general Adevarul Holding

- Advertisement -

Peter Imre, fostul director general de la Adevarul Holding, s-a stins din viaţă, vineri seară, după o lungă luptă cu cancerul. Afaceristul a devenit, în 2010, director general la Adevărul Holding, notează Adevarul.ro.

Fostul director general de la Adevărul Holding, Peter Imre, a murit la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti.

Peter Imre și-a început cariera în 1985, la compania Hertz Rent-A-Car Budapesta, apoi din 1988 până în 1993 a lucrat pentru Phillip Morris, în funcția de consultant de marketing. A urmat o perioadă de cinci ani în care a deţinut funcţii de conducere la Kraft Jacobs Suchard, filialele din România şi Austria.

Peter Imre a devenit în 1998 directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie pe care a ocupat-o până în 2009. Omul de afaceri a fost numit director general la Adevărul Holding în 2010. Imre era căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006…https://click.ro/actualitate/national/peter-imre-fostul-director-general-de-la-adevarul-639725.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.