18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

A murit Screech, starul din „Salvaţi de Clopoţel”. Actorul care a încântat generaţii de tineri avea doar 44 de ani

Actorul Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul „Screech” din serialul „Salvați de clopoțel”, a murit la vârsta de 44 de ani, răpus de cancer la plămâni.

Dustin Diamond aflase în urmă cu câteva luni că are cancer la plămâni în stadiul 4, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă să scape. Potrivit CNN, starul din „Salvaţi de Clopoţel”, era pe aparate care-i susțineau viața, însă în ultimele zile starea i se degradase accentuat, conform unor informații făcute publice de un purtător de cuvânt al lui Diamond.

Actorul a dezvăluit luna trecută că are cancer, la vremea respectivă managerul său declarând că starea de sănătate a actorului eeste „gravă” și că Diamond va fi supus unor teste suplimentare la un spital din Florida. A urmat prima rundă de chimioterapie, câteva zile mai târziu.

Actor și comediant de stand-up, Diamond și-a căpătat faimă jucând rolul lui Samuel „Screech” Powers, timp de mai bine de un deceniu, în franciza „Salvaţi de Clopoţel”.

El a stârnit controverse cu cartea sa din 2009, „În spatele clopoţelului”, în care a dezvăluit amănunte din culise despre filmarea serialului, unele dintre relatările sale fiind destul de deranjante pentru colegii săi de platou.

De asemenea, s-a confruntat cu unele probleme legale, executând trei luni de închisoare pentru înjunghierea unui bărbat într-o altercație, în 2014, într-un bar din Wisconsin. ,…https://www.romaniatv.net/a-murit-screech-starul-din-salvati-de-clopotel-actorul-care-a-incantat-generatii-de-tineri-avea-doar-44-de-ani_5240368.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here