31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

A murit șeful Centrului social de la Ghermănești, un tânăr de numai 39 de ani!

Ciprian Zelincu

ȘOC… Șeful Centrului de tip respiro de la Ghermănești, Ciprian Zelincu, un tânăr de 39 de ani, a decedat în această dimineață, după ce, chiar în fața imobilului în care locuiește, spun apropiații, i s-ar fi făcut brusc rău și, din păcate, cadrele medicale nu l-au mai putut salva. Bărbatul intenționa să plece la serviciu. Colegii din DGASPC Vaslui s-au declarat șocați de o asemenea veste, întrucât chiar ieri, spun aceștia, Ciprian Zelincu participase la o ședință a instituției, la Vaslui, unde fusese văzut vesel, în formă și fără a da vreun semn că ceva nu este în regulă cu sănătatea sa. Surse medicale spun că ar fi vorba despre un infarct, însă necropsia va stabili cauza decesului. Colegii din cadrul DGASPC Vaslui au transmis public un mesaj, prin care au anunțat decesul. Ciprian Zelincu era tatăl a doi copii. Profesional, acesta era apreciat pentru activitatea și implicarea sa în ocrotirea persoanelor din centrul de la Ghermănești.

“Profund afectați de pierderea incredibilă a colegului nostru Ciprian Zelincu, coordonator al Centrului de tip respiro Ghermănești din cadrul DGASPC Vaslui, îi aducem un ultim omagiu. Tristețea noastră, a tuturor celor care l-au cunoscut, colegi, colaboratori și beneficiari deopotrivă, nu poate fi redată în cuvinte, subit rămase fără sens… Vestea trecerii în veșnicie este cu atât mai greu de acceptat cu cât parcursul său prin viață a fost scurt, mult prea scurt! Ne rămâne doar amintirea de preț a unui om integru, soț și tată devotat, coleg altruist și dedicat dincolo de profesionalism persoanelor îngrijite în serviciul social pe care l-a coordonat preț de 12 ani.
Călătorie izbăvitoare și odihnă în pace, dragul nostru Ciprian! Știm că drumul îți va fi bun, iar faptele lumești și sufletul tău generos îți vor înlesni zborul spre locașul cel de veci. Gândul acesta să fie mângâiere familiei îndurerate!”, au transmis reprezentații colectivului DGASPC Vaslui”.

Centrul de la Ghermănești, un loc esențial pentru multe persoane adulte cu handicap

Trebuie spus că Centrul de Tip Respiro Ghermănești este o instituție de asistență socială care asigură, pe termen scurt (cel mult 62 de zile pe an, în două sau mai multe etape) găzduire, îngrijire, recuperare, socializare și petrecere a timpului liber, pentru persoane adulte cu handicap. Rolul principal al acestui serviciu de tip respiro este acela de a preveni instituționalizarea persoanelor adulte cu handicap. Ciprian Zelincu se afla laconducerea acestui centru de 12 ani.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

    • Ai libertatea sa te duci…si sa ne lasi in pace! Lumea ta nu e aici, e la vreo sectie de psihiatrie de unde ai fugit! Du-te cu teoriile tale conspirationiste si prostiile tale cu OZN-uri si fantome!

  1. Doamne….cata prostie…indiferent de ce moare omul e de la vaccin…oameni buni infarct au facut oameni de-a lungul timpului si tineri si batrani fara sa fie vaccinati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here