A murit Tanya Roberts, celebra actriţă din filmele cu James Bond

Veste tristă în lumea cinematografiei mondiale. A murit Tanya Roberts, celebra actriţă din filmele cu James Bond. Cunoscuta actriţă a leşinat în ajunul Crăciunului, după ce ieşise la plimbare cu câinii ei. Imediat a fost dusă de urgenţă la spital şi intubata însă ieri, 3 ianuarie 2021, Tanya Roberts a pierdut lupta cu viaţa.

A murit Tanya Roberts, celebra actriţă din filmele cu James Bond

Actriţa Tanya Roberts, în vârstă de 65 de ani, a murit subit după sărbătorile de iarnă. Aceasta a jucat în celebrele filme cu James Bond, dar şi în alte filme de la Hollywood.

Un apropiat al actriţei a făcut anunţul trist al trecerii ei în nefiinţă. Acesta a declarat pentru publicaţia TMZ că Tanya a leşinat în ajunul Crăciunului, după ce ieşise la plimbare cu câinii ei. Actriţă a fost dusă de urgenţă la spital şi intubata imediat.

Ea a murit, însă, ieri, pe 3 ianuarie. Medicii au declarat că boala COVID-19 nu se afla printre cauzele morţii sale.

Ascensiunea în cariera de actorie

Înainte de a fi actriţă, frumuseţea Tanyei a ajutat-o să fie model. Ea şi-a făcut debutul în cinematografie în 1975, în filmul Forced Entry. Frumoasă blondă cu un corp de invidiat a avut mare succes şi cu rolul ei din filmele 5 şi 6 ale seriei Îngerii lui Charlie, între 1980 şi 1981, unde a fost aleasă dintre 2.000 de actriţe să o înlocuiască pe Shelley Hack.

Actriţă a interpretat-o pe Stacey Sutton în filmul din 1985 cu James Bond, numit A View to Kill, unde a jucat alături de celebrul Roger Moore.

După ce a fost numită „Bond girl”, Tanya a mai jucat şi în filme precum Body Şlam, Twisted Justice, Purgatory şi Legal Tender, al cărui scenariu a fost scris de soţul ei. … https://www.bzi.ro/a-murit-tanya-roberts-celebra-actrita-din-filmele-cu-james-bond-4100221?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ