A murit Victoria Bouroș, mama primarului municipiului Bârlad!

DOLIU… Clipe grele pentru primarul Bârladului, avocatul Dumitru Boroș, a cărui mamă, în vârstă de 89 de ani, s-a stins ieri din viață, la Spitalul „Elena Beldiman” din localitate, pe fondul infecției cu noul coronavirus. Victoria Bouroș era de loc din comuna Banca, acolo unde i-a și crescut, alături de soțul său, pe cei doi fii ai lor. În ciuda eforturilor medicilor, bătrâna nu a mai putut fi salvată.

Cei care au cunoscut-o pe Victoria Bouroș spun despre ea că a fost o femeie vrednică, care a muncit foarte mult pentru a-și vedea cei doi fii devenind oameni cu carte, respectați în societate. În ultima perioadă, din cauza afecțiunilor medicale specifice vârstei înaintate, mama primarului Dumitru Boroș a fost internată în Centrul „Elena Farago” din Bârlad, pentru a beneficia de o îngrijire de specialitate. Din păcate, acolo a izbucnit la sfârșitul lunii octombrie un focar de coronavirus, iar mai mulți beneficiari au fost duși la spitalul din Bârlad, care este unitate suport Covid-19. Cadrele medicale au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva, dar din păcare infecția cu virusul SARS-CoV-2 i-a fost fatală.

Mâine, 7 noiembrie, trupul neînsuflețit va fi înmormântat, respectând regulile sanitare impuse de pandemie, în cimitirul din comuna Banca, alături de soțul ei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ