spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

A muscat un politist de picior si a tãiat o masinã cu drujba!

- Advertisement -

PSIHIATRIE Supãrat pe viatã si bãut bine, un bãrbat de 33 de ani, din Râsesti, a bãgat spaima în întreg satul, dupã ce, în urmã cu douã nopti, a decis sã îsi rezolve toate probleme…cu drujba! A alergat dupã câteva persoane, hotãrât sã „transeze” cu ei unele dispute, apoi, de mânie cã acestea au fugit, s-a rãzbunat pe un autoturism Volkswagen, pe care l-a crestat dupã bunul plac. Mai mult, tot cu drujba a tãiat si usa unui magazin, din care este acuzat cã a sustras suma de 8000 de lei. Omul nu se aflã la prima ispravã de acest gen: în urmã cu o lunã de zile, el s-a rãfuit si cu seful de post din comunã, pe care l-a muscat… de picior!

SPERIETURÃ „Acesta este un pericol public si trebuie închis ori la <<Nebuni>> ori la Penitenciar”, a spus primarul Drâncenilor, Gelu Pecheanu, dupã evenimentele petrecute în noaptea de 8 spre 9 iunie, când Marius zis „Smaicãl”, un tânãr de 33 de ani, a fost la un pas sã îsi taie câtiva consãteni cu drujba. „Din ce am aflat eu, lucrurile au fost în felul urmãtor: <<Smaicãl>> toatã ziua a bãut prin sat, având cu el o drujbã. Poate fusese la lucru, nu stiu. Seara s-a dus la un magazin de lângã statia de autobuz, unde am înteles cã sunt si niste jocuri de noroc. Pãcãnele, le mai spune. Acolo, nu stiu exact ce s-a întâmplat, ce l-a supãrat si l-a fãcut sã punã mâna pe drujbã, sã îi dea drumul si sã fugãreascã gestionarul magazinului si pe proprietar, pe toatã lumea. Unul a fugit pe un geam, altii pe unde au apucat. Vã dati seama cã putea sã omoare pe cineva?! La un moment dat, s-a înfuriat si s-a dus sã îi taie masina proprietarului magazinului, un Volkswagen, din câte stiu eu. Si i-a tãiat-o! Apoi s-a dus si, tot cu drujba, a tãiat bucãti si usa magazinului”, a spus primarul Gelu Pecheanu. Dupã ce a distrus usa magazinului, se pare cã Marius n-a plecat de la fata locului cu mâna goalã, luând cu sine suma de 8000 de lei.

L-au internat la Psihiatrie!

BÃNUIELI Se pare însã cã bãrbatul ar suferi de o serie de tulburãri psihice, însã neconfirmate de specialisti pânã acum. Dupã aceste evenimente, a fost internat la Psihiatrie, la Vaslui. „Pe numele persoanei în cauzã s-a întocmit dosar penal pentru comiterea mai multor infractiuni: furt, distrugere, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice. În prezent este internat la Psihiatrie, unde va fi supus unei expertize, pentru a vedea dacã a avut sau nu discernãmânt, în momentul comiterii faptelor”, a precizat inspectorul de Politie, Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt al IJP Vaslui.

Dacã nu bea, e bãiat bun!

ANTECEDENTE De altfel, „Smaicãl” nu se aflã la prima ispravã de acest gen în comunã, în urmã cu o lunã el alegându-se cu un alt dosar penal pentru ultraj, dupã ce l-ar fi muscat pe un politist de picior. „Este adevãratã problema cu seful de post. Acest Marius zis <<Smaicãl>> nu e întreg la cap. Cam o lunã sã fie de când a mai avut o problemã cu Politia. A fãcut, tot asa, o prostie si Politia a vrut sã îsi facã datoria, sã îl retinã ca sã nu mai agreseze oamenii, dar el a fãcut ce-a fãcut si a muscat omul de picior. Seful de post i-a fãcut dosar penal pentru ultraj. Încã odatã spun, dânsul e pericol public. Si sã stiti cã atunci când nu bea e un bãiat foarte bun, foarte muncitor, din familie bunã. Dar dacã bea, nu stie ce face, parcã înnebuneste. Are nevoie de tratament urgent, pânã nu omoarã pe cineva”, a spus primarul Gelu Pecheanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

20 COMENTARII