spot_imgspot_img
7.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

A obligat o minoră să-i facă sex oral, i-a făcut foto şi le-a împărţit printre colegii victimei VIDEO

- Advertisement -

Un individ condamnat la puşcărie şi eliberat acum câteva luni din penitenciar pentru „bună purtare” a ajuns din nou, aseară, în spatele gratiilor, după ce a obligat o elevă în vârstă de 17 ani să facă sex oral, în Parcul Şipote din municipiul Suceava, i-a făcut fotografii şi le-a împărţit unor colegi de-ai victimei.

Şocant în toată această poveste este şi faptul că violul s-ar fi petrecut, potrivit unor surse judiciare, chiar la câţiva metri de aproximativ cinci colegi de liceu de-ai minorei, trei fete şi doi băieţi, care nu au intervenit deloc.

Ba mai mult, cel puţin o fotografie făcută victimei în timpul actului sexual cu un telefon mobil a ajuns, prin bluetooth, pe telefoanele mobile ale unora dintre colegii cu pricina.

Din informaţiile pe care le deţinem, violatorul ar fi făcut şi alte fotografii victimei, înainte a o obliga să-i facă sex oral.

A pus-o să se dezbrace până la brâu şi a imortalizat imaginile cu un telefonul mobil, spre distracţia celor trei fete şi doi băieţi, colegi de-ai minorei umilite.

Uluitor este şi faptul că, înaintea violului, agresorul şi-a aşteptat victima, elevă la un liceu de pe strada „Calea Unirii”, la ieşirea de la ore şi a lovit-o cu pumnul peste faţă chiar în văzul mai multor martori, după care, ameninţând-o şi terorizând-o psihic, a urcat-o într-un autobuz şi a dus-o în Parcul Cetăţii de Scaun.

Susţine că victima a vrut să-i facă sex oral şi recunoaşte că i-a făcut foto

Oribilul scenariu s-a petrecut, susţin surse judiciare, luni, pe 20 septembrie a.c..

Victima a depus reclamaţie a doua zi, pe 21 septembrie, iar poliţiştii spun că l-au căutat pe presupusul violator timp de două zile pe la domiciliu, însă nici urmă de acesta.

Suspectul oamenilor legii este un anume George Hodoroabă (29 de ani), individ care locuieşte în cartierul Burdujeni şi care a fost eliberat condiţionat din penitenciar în luna martie a.c..

Respectivul a declarat că nu a plecat de acasă, contrazicându-i astfel pe poliţiştii care afirmau că l-au căutat pe la domiciliu de mai multe ori.

Hodoroabă locuieşte chiar în acelaşi bloc cu victima şi începând de joi, ora 17:00, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Ieri, în jurul orei 15:30, tânărul a fost dus la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În faţa judecătorilor, susţin sursele noastre, tânărul a recunoscut că a făcut sex oral cu minora, că i-a făcut o fotografie pe care i-a trimis-o unei colege de-a acesteia, însă neagă că ar fi obligat-o pe victimă, susţinând că aceasta a fost de acord.

Aceleaşi surse ne-au declarat că minora cu pricina le-a declarat anchetatorilor că, în urmă cu câteva săptămâni, George Hodoroabă a obligat-o să întreţină raport sexual cu el, în apartamentul unor prieteni comuni, însă atunci i-a fost frică să reclame la poliţie.

Poliţişti, gărzi de corp ale presupusului violator

În timp ce Hodoroabă aştepta să intre în sala de judecată, doi poliţişti în civil care îl escortau s-au transformat în gărzile de corp ale acestuia, spunându-i fotoreporterului „Monitorului de Suceava”, fără nici un drept, că îi este interzis să facă fotografii infractorului eliberat acum aproximativ şase luni din penitenciar, cu un rest de pedeapsă de câteva sute de zile.

Cei doi poliţişti s-au băgat pur şi simplu în faţa aparatului foto, dând dovadă de un exces de zel de neînţeles pentru a-l proteja pe individul acuzat că a terorizat şi siluit o minoră.

Deşi presupusa faptă s-a petrecut luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava nu a mediatizat evenimentul nici măcar după ce suspectul lor a ajuns după gratii, cu ordonanţă de reţinere.

Ieri, în jurul orei 18:00, George Hodoroabă a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzat de viol şi răspândire de materiale obscene.

„Vedetă” în presă, din 2005

George Hodoroabă a mai ţinut prima pagină a ziarelor locale, în octombrie 2005, atunci când a fost arestat preventiv pentru că ar fi dat o ţeapă la un hotel din municipiul Suceava, unde a dormit, mâncat şi băut, timp de trei zile, sub o identitate falsă, şi nu a plătit nici un leu.

La acea vreme, Hodoroabă era acuzat şi pentru furtul a două telefoane mobile de la două tinere, pe care, iniţial, le-a invitat la masă la restaurant.

monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.