spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

A plecat la biserică, să participe la slujba de Înviere, dar a ajuns după gratii

- Advertisement -

O bătaie ca la hoții de cai a avut loc în noaptea de Înviere, pe ulițele satului Buhăești. Pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale anterioare, mai multe persoane ar fi folosit obiecte contondente (bâte și pari) pentru a provoca distrugeri autoturismului unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Vulturești, în proximitatea bisericii din localitate. În mașină se aflau, în calitate de pasageri, soția și fiul minor al conducătorului auto. În urma agresiunii, șoferul, soția acestuia, unul dintre agresori și alte două persoane care au intervenit pentru aplanarea conflictului ar fi suferit vătămări la nivelul capului și brațelor.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Municipiului Negrești, au reținut doi bărbați, în vârstă de 28 și 31 de ani, din comuna Vulturești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere și amenințare. “Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 28 și 31 de ani, din comuna Vulturești, județul Vaslui, care au fost implicați într-o altercație, produsă în seara de 4 mai 2024, pe drumul public din localitatea Buhăești, comuna Vulturești. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, la data de 4 mai 2024, la ora 23.45, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale anterioare, mai multe persoane ar fi folosit obiecte contondente (bâte și pari) pentru a provoca distrugeri autoturismului unui bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Vulturești, în proximitatea bisericii din localitate. În mașină se aflau, în calitate de pasageri, soția și fiul minor al conducătorului auto. În urma agresiunii, șoferul, soția acestuia, unul dintre agresori și alte două persoane care au intervenit pentru aplanarea conflictului ar fi suferit vătămări la nivelul capului și brațelor. Conform rapoartelor preliminare de expertiză emise de medicii legiști, în urma agresiunii, persoanele vătămate ar fi suferit leziuni ce necesită zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare, după cum urmează: femeie de 35 de ani – 2-3 zile, bărbat de 35 de ani – 3-4 zile, bărbat de 30 de ani – 1-2 zile.

La data de 6 mai 2024, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au luat față de cele două persoane cercetate măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere și amenințare. Acestea au fost prezentate la data de 7 mai 2024 judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura preventivă a arestării preventive pentru 30 de zile”, a declarat Oana Șopu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Negrești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate, gradul acestora de implicare și dispunerea măsurilor legale.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.