14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

A plouat cu cocaină în Sardinia. O valiză plină cu droguri a aterizat pe acoperişul unei case

O valiză plină cu cocaină a aterizat pe acoperișul unei case din insula Sardinia. Drogurile ar fi trebuit să fie livrate traficanților care așteptau la sol în Baratili San Pietrog, oraş din Sardinia.

A plouat cu cocaină în Sardinia. O valiză care conţinea 8,5 kg cocaină, în valoare de peste 9 milioane de euro, a aterizat pe acoperişul unei case din Sardinia, scrie The Guardian. „Plouă cu cocaină în Sardinia”, a titrat presa italiană despre incidentul care a avut loc pe 28 martie. Incidentul a fost comparat cu tacticile folosite de traficanții de droguri din America de Sud.

În urma anchetei, care a durat patru luni, poliția l-a arestat pe pilotul avionului. Potrivit anchetei, avionul a decolat de pe un aeroport din Roma și a survolat provincia Nuoro, din nord-estul Sardiniei, înainte de a se îndrepta spre vest, spre Baratili San Pietro. Aici, a dispărut de pe radar timp de aproximativ 20 de minute. Anchetatorii au precizat că perioada de timp în care aparatul de zbor a dispărut de pe radar a coincis cu intervalul de timp în care valiza fusese aruncată, deoarece zbura la o altitudine foarte joasă.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here