31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari! Unde a avut loc petrecerea?

Nunta lui Britney Spears cu modelul Sam Asghari a fost, fără doar și poate, cel mai așteptat eveniment de la Hollywood. Fanii și colegii de breaslă ai artistei erau nerăbdători să o vadă din nou fericită, după 13 ani în care tatăl a decis pentru ea.

„Aproximativ 100 de persoane” erau pe lista de invitați, „doar un singur membru apropiat al familiei”- fratele mai mare al vedetei, Bryan, mai spune o sursă din anturajul mirilor. Prietenii buni ai vedetei nu au lipsit, ba chiar au făcut spectacol în ziua cea mare pe care Britney Spears o aștepta cu sufletul la gură.

Paris Hilton, Madonna, Donatella Versace și Drew Barrymore au ajuns printre primele la nunta luxoasă a lui Britney Spears, în California. Paris Hilton, cu care cântăreața a avut o relația extrem de apropiată la începutul anilor 2000, s-a pregătit în cel mai mic detaliu: a purtat o nuntă neagră, lungă, cu decupaje, accesorizând look-ul cu ochelari negri supradimensionați, meniți să o ferească de obiectivele fotografilor…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/a-plouat-cu-vedete-la-nunta-lui-britney-spears-cu-637962.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here