spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

A ramas pe baricade

- Advertisement -

REVENIRE… Chiar dacã în sezonul precedent a jucat foarte putin pentru FC Vaslui, fundasul slovac Pavol Farkas a rãmas la Vaslui si a asteptat sã i se ofere o nouã sansã. Spaniolul Lopez Caro i-a oferit aceastã ocazie în partida de la Urziceni, iar de atunci slovacul nu si-a mai pierdut postul de titular.

În vârstã de 26 de ani, Pavol Farkas spune cã e fericit. A prins echipa, iar Vasluiul a reusit trei victorii consecutive în campionat. “Am câstigat trei meciuri consecutive în campionat, iar asta e bine. Am jucat si nu pot sã fiu decât fericit. Sper sã continuãm seria rezultatelor bune si sã intrãm în lupta pentru titlu. Trebuie sã câstigãm la Gaz Metan, iar pe urmã avem timp pentru a pregãti jocurile urmãtoare”, a declarat Farkas. Fundasul Vasluiului a vorbit si despre eliminarea rusinoasã din Cupa României. Acesta considerã cã eliminarea Vasluiului nu e un capãt de tarã, mai ales cã si echipe de top din vestul Europei au fost eliminate. “Si echipe mai mari din Europa au pierdut în Cupã. Ãsta e fotbalul. Noi nu am jucat rãu, dar cei de la Slatina au fãcut o partidã foarte bunã, iar în final au avut noroc la loviturile de departajare. Important e cã ne-am revenit si am câstigat meciul din campionat”, a spus Pavol.

“E treaba suporterilor pe cine contestã”

Lopez Caro este în continuare contestat de suporteri. Pavol Farkas nu întelege de ce, dar le respectã decizia fanilor. “Asta e situatia. E treaba suporterilor pe cine contestã, noi suntem jucãtori profesionisti si trebuie sã ne facem datoria. Nu înteleg de ce se cere demisia dupã fiecare gol! E opinia lor. Lopez Caro e antrenorul nostru, iar noi trebuie sã fim profesionisti”, a declarat Pavol Farkas.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.