spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

A reclamat la Politie faptul ca vecinii o ataca cu ”electrosocuri”

- Advertisement -

PROBLEME “Sunt interceptatã cu aparaturã de filaj pe timp de noapte, bruiatã cu aparaturã electronicã si atacatã cu electrosocuri”! Asa sunã semnalul de alarmã scris în termeni cât se poate de fermi de o fostã asistentã medicalã din Husi, în nenumãratele reclamatii îndreptate cãtre Politia localã, IJP, Primãrie si chiar Politia de Frontierã Vaslui. Dacã initial oficillitãtile au privit totul ca venind de la o persoanã cãruia imaginatia i-ar putea… juca feste, formularea atâtor plângeri, a determinat Politia sã înceapã o anchetã. De cealaltã parte, vecinii acuzati sustin cã bãtrâna ar avea nevoie urgentã de ajutorul medicilor, nicidecum al politistilor.

DE FILM! Politistii din Husi au de lucru la un caz mai putin obisnuit! Acuzatii ce par a tine mai mult de filme de actiune decât de realitatea de la Husi, despre interceptãri cu aparaturã sofisticatã, electrosocuri si atacuri cu substante chimice, toate se regãsesc în reclamatiile unei localnice de 70 ani, Elena, fostã asistentã medicalã, foarte supãratã pe câtiva vecini, responsabili, crede ea, de cosmarul trãit noapte de noapte. Apelul fãcut de femeie la oamenii legii a venit dupã ce primarul Jan Ciupilan, ascultând bizara poveste, a recunoscut cã “îl depãseste chestiunea”, îndrumând-o la Politie. “Sunt un om integru si corect. Trãiesc de 2 ani un cosmar si nu gãsesc pe cinvea sã mã ajute. Am niste vecini care mã intercepteazã cu aparaturã specialã, mã urmãresc. De fiecare datã când vedeam ce se întâmplã, cum îmi bat în acoperis si se aud niste sunete ca de la electrosocuri, sunam la Politie. Acum am depus si plângere scrisã. Am fost si la domnul primar, care m-a ascultat si mi-a spus sã mã adresez Politiei. Poate unii cred cã eu am probleme psihice, dar nu e asa. Am fost cadru medical si niciodatã nu am suferit de afectiuni psihice”.

“Sã ajungem sã ne ancheteze Politia, pentru cã reclamã dânsa cã o atacãm cu electrosocuri?”

SUPÃRATI Vecinii Elenei cred cã ea este foarte bolnavã, iar dacã o institutie ar vrea si ar putea sã o ajute, aceea ar fi… spitalul. “Ne-am sãturat, vã spunem sincer. O întelegem, e bolnavã, e bãtrânã, singurã… dar si noi suntem oameni. Avem doi vecini care lucreazã la unitatea militarã din oras si încã cineva care lucreazã la Politia de Frontierã, iar dânsa îi reclamã mereu si pe ei si pe noi. Sustine cã ei o intercepteazã cu aparaturã de la armatã, îi dau cu substante chimice prin curte. Mie mi-a spus cã îi intru în casã noapte si îi iau din lucruri. Si poate cã n-ar fi o problemã, am întelege-o, dar ce ne facem cã îi reclamã pe toti vecinii?! Si pune pe drumuri si Politia si Primãria si pe toatã lumea! E posibil asa ceva? Dacã dânsa are probleme cu capul, ce suntem noi vinovati? Sã ajungem sã ne ancheteze Politia, pentru cã reclamã dânsa cã o atacãm cu electrosocuri?! Cã dacã e vorba pe asa, atunci trebuie sã facem si noi plângere la Politie sã o amendeze mãcar”, se plâng vecinii femeii.

Asteptã ajutorul celor din jur!

DRAMÃ…. Tanti Elena a fost multi ani la rând asistentã medicalã la laboratorul de analize si locuieste în prezent singurã, într-o cãsutã bãtrâneascã din zona dealului “Motoc”. Sinceritatea cu care îsi relateazã trãirile indicã faptul cã în interiorul sãu, ea chiar trãieste o dramã. Ieri, culmea, femeia si-a mai gãsit si o bucatã din gardul de scânduri rupt, iar asta i-a întãrit si mai mult convingerea cã vecinii “au atacat-o” din nou. Cu lacrimi în ochi, femeia cere ajutorul. “As vrea sã mã ajute cineva. Nu mai pot sã trãiesc asa. Mi se pare cã situatia se agraveazã si nu mã ascultã nimeni. Eu sunt un om educat, corect, am fost asistentã medicalã. N-am fãcut rãu nimãnui, de ce trãiesc toate astea acum? Mã cred bolnavã psihic, dar nu sunt. Aruncã cu substante chimice si-mi usucã toti pomii. Astept ajutorul politistilor. Am numãr de înregistrare de la reclamatie. Priviti! 310444/23.11.2009. Si astept sã vedem ce pot face ei pentru mine. Astept ajutorul lor…”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.