spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

A SARIT IN AJUTORUL MAMEI SI SI-A UCIS TATAL!

- Advertisement -

AJUTOR FATAL Auzind strigãtele de ajutor ale mamei sale, un tânãr din Poienesti a intervenit într-un conflict în care erau implicati pãrintii sãi. A reusit sã-si scape mama de furia tatãlui, în schimb, datoritã interventiei sale mult prea dure, tatãl a decedat.

Aceastã scenã teribilã a avut loc acum câteva zile în comuna Poienesti iar rudele au încecat sã musamalizeze cazul pentru a-l salva pe tânãr de la o detentie sigurã. Potrivit comunicatului de presã emis de ISJ Vaslui, în ziua de 22 octombrie, Nicusor U. de 30 de ani se deplasa cu cãruta spre domiciliul pãrintilor sãi din satul Frasin, comuna Poienesti. În apropierea locuintei acestora, a auzit-o pe mama sa, tipând în curtea locuintei, din cauza loviturilor primite de la sotul ei, aflat în stare avansatã de ebrietate. În acest moment, Nicusor a pãtruns în curtea locuintei pãrintilor si i-a aplicat o loviturã cu pumnul, în spate, tatãlui sãu, care a cãzut cu fata în jos. Apoi a continuat sã-l loveascã cu picioarele în zona pieptului si a coastelor, dupã care a plecat spre domiciliul sãu. Ulterior, victima s-a ridicat si s-a deplasat la domiciliul unui vecin cãruia i-a solicitat sã anunte ambulanta pentru cã se simte rãu, fãrã a povesti însã cele întâmplate anterior. Vecinul sãu, nu a anuntat ambulanta sugerându-i sã solicite acest lucru membrilor familiei, dupã care l-a servit cu un pahar de vin si o tigarã. Între timp a sosit la acest vecin si sotia victimei, care i-a solicitat sotului sãu sã meargã la domiciliu, însã bãrbatul a afirmat cã nu poate sã se ridice de pe scaun. Ajutat de vecin s-a ridicat si împreunã cu acesta s-au deplasat spre domiciliul sãu, însã când a pãtruns în locuintã, bãrbatul a cãzut si a decedat.

Încercare de musamalizare

În seara respectivã rudele l-au pregãtit de înmormântare, iar a doua zi s-au prezentat la medicul de familie pentru a solicita eliberarea certificatului medical constatator al decesului. Întrucât bãrbatul nu figura în evidente cu afectiuni medicale, medicul de familie a refuzat eliberarea certificatului si a anuntat organele de politie. Concluziile medico-legale preliminare au stabilit faptul cã între decesul victimei si loviturile aplicate de fiul sãu, Nicusor, a existat legãturã directã de cauzalitate. În ziua de 23 octombrie politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui l-au retinut pentru o perioadã de 24 ore pe tânãrul care a încercat sã-si ajute mama. Bãrbatul este cercetat pentru sãvârsirea infractiunii de lovituri sau vãtãmãri cauzatoare de moarte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.