spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

A scãpat de problemele cu ANI! (facsimil)

- Advertisement -

Veste bunã pentru primarul Poede de la Poienesti

SALVAT Primarul Poede a devenit celebru în întreaga tarã dupã ce a fost surprins în pielea goalã în bratele unei consãtence mult mai tânãrã. Culmea este cã acesta nu este la prima aventurã amoroasã, sãtenii din Poienesti fiind deja obisnuiti cu hormonii nãbãdãiosi care nu-l lasã în pace pe primar nici la venerabila vârstã de 73 de ani. Dupã toate aceste necazuri, a venit si o veste bunã pentru Poede: n-a scãpat de hormoni, dar a scãpat de inspectorii ANI!

În luna iulie a acestui an, ANI sustinea cã Poede “Primar al Comunei Poienesti, Jud. Vaslui, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 1 septembrie 2012 – 31 decembrie 2013, întrucât, simultan cu functia de primar, a detinut si functia de membru în Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale nr. 1 Poienesti, jud. Vaslui, încãlcând, astfel, dispozitiile art. 87, alin. 1, lit. d) din Legea nr. 161/2003. POEDE GHEORGHE exercitã functia de primar începând cu data de 19 iunie 2012, iar în perioada 1 septembrie 2012-31 decembrie 2013 a detinut si functia de membru în C.A. al Scolii Gimnaziale nr. 1 Poienesti, jud. Vaslui”. Agentia Nationalã de Integritate mai spune cã primarul de la Poienesti a fost informat despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Poede nu s-a dat bãtut!

Primarul Poede nu s-a lãsat intimidat de verdictul ANI si a depus o contestatie care s-a soldat, surprizã, cu scoaterea acestuia de pe lista edililor compatibili. “În urma finalizãrii evaluãrilor efectuate în lucrarea privind pe Poede Gheorghe, primarul comunei Poiensti, jud.Vaslui, nu au fost identificate elemente de încãlcare a legislatiei privind regimul juridic al conflictelor de interese”, se aratã în raportul de evaluare întocmit de Daniel Mincu, inspector integritate.

Replica lui Poede : “Lepãdãturi care vor sã mã denigreze!”

Din tot acest schimb de adrese dintre primarul Poede si ANI, iese în evidentã replica trimisã de primar inspectorilor de la Bucuresti. Citãm câteva paragrafe care clocotesc de pasiune si simt civic: “Eu, subsemnatul Poede Gheorghe, vã informez faptul cã anumite persoane nu mã agreeazã în functia pe care o detin de primar si încearcã pe toate cãile doar o gãsi ceva împotriva mea. Au încercat mai întâi sã facã denunt la CNSAS cum cã eu as fi colaborator al Securitãtii si detin certificat de revolutionar, iar din verificãrile efectuate a reiesit faptul cã a fost o insinuare si cã nu se confirmã. Este adevãrat cã eu sunt posesorul unui certificat de revolutionar nr. 50 pe tarã si cã nu întâmplãtor am obtinut acest merit de a fi ales eu dintr-o provincie sã fiu recunoscut cu merite deosebite înaintea multor revolutionari din orase martire sau din Bucuresti. Cei ce mi-au conferit acest drept – Presedintele României, Guvernul si toti cei ce au fost si sunt la putere – mã recunosc si mã agreeazã în afarã de unele lepãdãturi care vor sã mã denigreze, oameni, dacã se poate spune si asa la acest persoane, ce încearcã pe toate cãile doar vor prosti pe cineva care sã se poatã lua de mine…” scrie primarul Poede cu nãduf!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.