spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
03-dec.-2023

A spart gheata!

- Advertisement -

Marius Niculae a reusit sã marcheze primul sãu gol în tricoul “galben-verde”

Atacantul Vasluiului, Marius Niculae si-a fãcut debutul în fata propriilor suporteri marcând golul de 3-0 pentru gruparea “galben-verde”. Fotbalistul este fericit cã echipa sa a obtinut cele trei puncte puse în joc si pleacã cu moralul ridicat la Istanbul pentru a da piept cu turcii de la Fenerbahce.

“Galben-verzii” au obtinut sâmbãtã o victorie de moral în fata performerei primei etape, Petrolului Ploiesti. Desi meciul se anuntase a fi unul destul de dificil, elevii lui Marius Sumudicã i-au învins pe “lupii-galbeni” la un scor de neprezentare. Ajuns la echipã de doar o sãptãmânã, atacantul Marius Niculae a spart gheata, reusind sã marcheze primul gol în tricoul “galben-verde”. “Nu mã asteptam la un scor atât de mare având în vedere cã Petrolul în prima etapã a bãtut cu 5-0. Mã asteptam sã câstigãm, dar nu la o diferentã asa de mare. Mã bucur pentru noi deoarece sunt foarte importante cele trei puncte câstigate astãzi, mã bucur bineînteles si pentru mine cã am reusit sã sparg gheata si sã marchez în sfârsit pentru Vaslui. Deja ne gâdim la meciul care ne asteaptã miercuri, un test foarte dificil, mult mai greu decât ce-am avut pânã acum si trebuie sã tratãm destul de serios acest meci”, e declarat Marius Niculae. Atacantul vasluian apreciazã valoarea incontestabilã a lui Wesley Lopes, dar totodatã spune cã la echipã existã jucãtori care îI pot face uitatã plecare. “Wesley este un jucãtor deosebit, este o pierdere pentru Vaslui, dar cred cã puterea echipei constã în grupul de jucãtori si asta dã fortã echipei. Cred cã sunt jucãtori care îl pot înlocui pe Wesley desi nu le va fi usor, avem resurse si jucãtori de un real talent cum este si Nicusor Stanciu si altii care vin din urmã, care îi pot înlocui cu succes”, a adãugat atacantul

Marius Niculae le trasmite turcilor cã îsi vor vinde foarte scump pilea

Atcantul vasluian este constient cã meciul va fi unul extrem de dificil, dar cu toate astea le dã asigurãri fanilor cã vor merge acolo pentru a nu se face de rusine. “Ne gândim deja la meciul cu Fenerbahce. Jucãm la Instanbul de unde sperãm sã venim acasã cu un rezultat pozitiv ce ne dã sperante pentru mai departe. Cred cã acolo orice este posibil deoarece mingea este rotundã. Este clar cã Fenerbahce pleacã cu prima sansã deoarece joacã acasã, dar noi ne vom vinde scump pielea si sperãm sã obtinem un rezultat pozitiv.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.