spot_imgspot_img
26.2 C
Vaslui
29-sept.-2023

A V-a editie a festivalului de artã „Ar(a)tã-te” începe weekendul acesta în Parcul Copou

- Advertisement -

INVITATIE… Clubul Interact Vaslui revine anul acesta cu forte noi pentru cea de-a V-a editie a proiectului mult asteptat „Ar(a)tã-te”. În perioada 24-26 iunie, începând cu ora 13:00, Parcul Copou va fi locul unde se vor desfãsura activitãtile menite tuturor pasionatilor de literaturã, picturã, teatru, design sau muzicã. Evenimentul va consta într-o serie de ateliere, concursuri, jocuri, expozitii si momente artistice, care au scopul de a-i ajuta pe tineri sã se dezvolte si, totodatã, de a promova valorile Vasluiului.

„Ar(a)tã-te” îsi propune sã reuneascã, si anul acesta, toate artele într-un singur loc unde tinerii au posibilitatea fie sã-si gãseascã pasiunea, fie sã se afirme, arãtându-si talentul. „Programul de anul acesta este unul divers, întrunind activitãti din patru domenii diferite: picturã, muzicã, teatru si literaturã. În ceea ce priveste pictura, publicul va putea lua parte la ateliere de olãrit sau de picturã, la un colt de grafitti, o expozitie de tablouri si multe altele. Muzica vine cu o serie de mici concursuri si jocuri care sã punã la încercare urechea muzicalã a publicului, alãturi de un colt al muzicii, unde fiecare se poate alãtura cu instrumentul preferat conjuncturii amiabile”, a explicat Stefania Durcan, presedinta Clubului Interact Vaslui.

Atractiile principale ale evenimentului: seara de film pe 24 iunie si spectacol

Teatrul aduce o altã serie de mici jocuri, concursuri si momente de interpretare artisticã, însã ceea ce va atrage atentia este teatrul de umbre. „Literatura pune la dispozitie un anticariat, un colt al lecturii, un club de lecturã pentru copii, un atelier de semne de carte si multe alte activitãti care sã punã la încercare talentul de scriitor al publicului. Atractiile principale ale evenimentului sunt: seara de film, ce va avea loc vineri, pe 24 iunie, începând cu ora 21:00, precum si spectacolul de pe 26 iunie, care va începe la ora 19:00”, a mai explicat Stefania Durcan. Organizatorii au pregãtit însã si o serie de surprize pe care tinerii le vor putea descoperi doar dacã vor decide sã ia parte la eveniment.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.