spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

A violat fata de 11 ani a concubinei!

- Advertisement -
PEDEAPSĂ GREA… Un individ de 42 de ani, din comuna Pogana a primit o condamnare de 13 ani pentru că a violat repetat o fetiță de 11 ani!

MONSTRU… Un bărbat de 42 de ani, din comuna Pogana, a fost condamnat la 13 ani grei de pușcărie, după ce a violat în repetate rânduri o fată în vârstă de 11 ani. Totul se pare că a avut loc la el acasă, unde locuia și concubina sa cu fetița. A fost condamnat sub o acuzație gravă, și anume viol în formă agravantă și continuată. Din cele aflate de la cetățenii revoltați din comuna Pogana, individul i-ar fi spus concubinei că, dacă nu-i dă fata pentru a fi cu ea, o va da afară din casă! Se pare că nu i-a mers, femeia înregistrând cele spuse de individul pedofil, iar cu înregistrarea, o rudă a femeii a mers la poliție unde s-a făcut plângere!

Procesul acestui așa-zis om a mers șnur! Pe 21 iunie 2023 a fost depusă plângerea, iar pe 22 iunie a fost arestat preventiv, iar judecătorii bârlădeni l-au judecat în doar 5 luni! Ieri, 15 noiembrie, a primit sentința:

„Condamnă pe inculpatul I.L., în prezent aflat în arest preventiv la Penitenciarul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată, la pedeapsa de 13 ani închisoare (10 ani închisoare limita specială calculată majorată cu 3 ani închisoare ca urmare a aplicării art.36 C. penal), pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată (persoană vătămată G.C.E.).  Aplică pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a comunica cu victima, persoana vătămată G.C.E., ori de a se apropia de aceasta la o distanță mai mică de 200 de metri, pe o durată de 5 ani.   Pedeapsa de 13 (treisprezece) ani închisoare se va executa în regim de detenție”, a decis judecătorul bârlădean.

Vă reamintim că pe 21 iunie a.c., Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră de 11 ani ar fi fost victima unor abuzuri sexuale. În plângere a fost indicat și un prezumtiv autor, Liviu Iordache, în vârstă de 42 de ani, din comuna Pogana. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că abuzurile s-ar fi produs în cursul lunii septembrie 2022. În baza probatoriului administrat, politiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au dispus față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pentru 24 ore. Ulterior, la data de 22 iunie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanța dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.