-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

A VRUT SĂ RENUNȚE LA ACTORIE DUPĂ CE A FOST REFUZATĂ ÎN GAME OF THRONES. ACUM ADOLESCENTA DE 16 ANI CÂȘTIGĂ 6 MILIOANE DE DOLARI PENTRU UN ROL

Millie Bobby Brown a fost la un pas să renunțe la actorie, după ce nu a luat proba dată pentru un rol în „Game of Thrones”.

„Am fost foarte descurajată de acel refuz”, a mărturisit Brown, la „The Tonight Show” cu Jimmy Fallon.

„Această industrie este plină de refuzuri. Ți se spune mai des NU, decât DA. Dădeam probe pentru reclame, pentru tot ce se putea. Apoi am încercat cu Game of Thrones și am primit un mare NU.  Apoi mi-am zis că este foarte dificil în această lume a filmului, pentru că mi-am dorit atât de mult acel rol”, a adăugat adolescenta în vârstă de 16 ani.

Dar Millie Bobby Brown nu a renunțat, iar două luni mai târziu primea rolul Eleven în „Stranger Things”.

Astăzi, puștoaica de la Hollywood câștigă milioane de dolari pentru un rol. Iar averea ei tot crește. Tânăra actriță a fost distribuită în rolul Enolei, sora mai mica a lui Sherlock Holmes, care devine detectiv privat.

Potrivit contractului semnat, Millie a primit 6,1 milioane de dolari pentru a juca în film, dar poate obține un bonus de până la 800.000 de dolari dacă producția va avea încasări mari la box office. În plus, a mai primit 500.000 de $ pentru munca sa de producător, iar contractul îi permite să călătorească cu jet privat.

În „Enola Holmes”, Brown joacă alături de Henry Cavill în rolul lui Sherlock și Helena Bonham Carter în cel al doamnei Holmes. …https://www.filmnow.ro/stiri/a-vrut-sa-renunte-la-actorie-dupa-ce-a-fost-refuzata-in-game-of-thrones-acum-adolescenta-de-16-ani-castiga-6-milioane-de-dolari-pentru-un-rol-50804

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here