12.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

A vrut sã-si facã injectie cu un ac de cusut!

- Advertisement -

CAZ O pacientã în vârstã de 22 de ani, internatã în Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Husi, a ajuns asearã la spital, cu un ac înfipt în bratul stâng. Cel mai probabil, spun medicii, femeia, diagnosticatã cu o afectiune psihicã, a încercat sã îsi facã singurã… o injectie, având la îndemnânã doar un ac de croitorie.

Ieri, în jurul orei 16.00, la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian”, ambulantierii au adus de la Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap, o tânãrã de 22 de ani, care avea un ac înfipt în mâna stângã. A fost preluatã de medicii care au actionat prompt si au cnsiderat cã trebuie realizatã o operatie pentru extragerea corpului strãin. “A fost adusã cu dureri. Avea bãgat un ac de croitorie în cot. Acul strãpunsese articulatiile. Am si operat-o si, din fericire, este bine acum. E stabilã si cred cã o vom mai tine un pic sub observatie, dar ar putea pleca în centru chiar acum”, a spus chirurgul Nelu Tãtaru.

Luminita s-a jucat de-a injectia!

EFECT “Se pare cã pacienta a intentionat sã îsi facã o injectie. Asa a si exlicat ea, cum a putut. A fost ca un joc, dar care, iatã, era cât pe ce sã se termine rãu, au mai spus cadrele medicale. Cei care au grijã de ea în CRRPH Husi au numai cuvinte bune la adresa ei. “O cheamã Luminita si e unul din cazurile mai putin grave. E o pacientã linistitã, cooperantã, participã la activitãtile pe care le desfãsurãm în centru. Cu sigurantã s-a jucat si s-a întâmplat asta. Luminita, chiar dacã este internatã la noi, este vizitatã de rudele ei si pãstreazã legãtura cu familia. Bine cã s-a rezolvat problema si doctorii de la spital au actionat imediat”, au spus reprezentanti ai CRRPH Husi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.