31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

A vrut să treacă frontiera cu un autoturism fără drept de circulație

PRINS… Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul nu are drept de circulație pe drumurile publice din România.

OPRIT… Un bărbat cu cetățenie română și R.Moldova, care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România, a fost reținut de polițiștii de la frontiera Albița.

Totul a avut loc pe 24 martie a.c., în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iași. Bărbatul cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism, cu număr de înmatriculare specific Germaniei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control. În urma verificării documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au constatat că acesta are aplicate numere de înmatriculare provizorii, valabile doar pe teritoriul Germaniei. „Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul nu are drept de circulație pe drumurile publice din România. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”, a precizat subinspectorul de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here