23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

ABBA a susținut primul concert virtual, cu holograme. La premiera de la Londra au fost prezenți regele și regina Suediei

Celebra formație ABBA a susținut primul concert virtual, la Londra. Avatarurile celor patru membri ai formației au urcat pe scenă unde au interpretat cele mai cunoscute melodii, spre încântarea publicului. Cei patru membri ai grupului lansat în anii 70 – Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus şi Benny Andersson – au fost prezenţi la premiera acestui spectacol holografic.

„Voyage”, noul spectacol muzical cu holograme al cvartetului suedez ABBA, ce cuprinde şi primul lor album de studio după aproape patru decenii, se deschide vineri publicului larg, la Londra, după ce joi seară a avut loc premiera, la care au fost prezenţi şi regii Suediei, relatează EFE, preluată de Agerpres.

În acest muzical „revoluţionar”, la a cărui premieră a fost folosită o structură special construită în capitala britanică, artiştii au devenit versiuni digitale, supranumite „Abbatar-uri”, pentru a interpreta hiturile celebrului grup suedez care s-a destrămat în 1982.

„ABBA a fost mereu în inimile noastre. Nu ne-a fost greu să ne întâlnim din nou, deoarece muzica face parte din noi”, a declarat pentru BBC Agnetha Faltskog…https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/showbiz/abba-a-sustinut-primul-concert-virtual-cu-holograme-la-premiera-de-la-londra-au-fost-prezenti-regele-si-regina-suediei-1954531

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here