Abuz grosolan la Delphi, demascat în instanță! Uriașa companie este obligată să îi plătească daune morale unui angajat dat afară pe nedrept! Șefii au profitat de pandemia de COVID-19 pentru a-și concedia subalternii!

Un bărbat a câștigat procesul pe care l-a intentat fostei fabrici Delphi Diesel Systems. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis acțiunea formulată de Ionel Dura împotriva SC Delphi Diesel Systems România SRL. Magistrații au obligat firma să îl reangajeze pe ieșean, să îi plătească salariile din urmă, dar și daune morale în valoare de 5.000 de lei

Fosta firmă Delphi Iași a fost obligată să îl reangajeze pe un tehnician din cadrul companiei! Acesta a obținut în instanță și plata salariilor din urmă, precum și daune morale! El a susținut că șefii firmei au profitat de pandemia cu COVID-19 pentru a concedia din personal!
Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis recent, în parte, acțiunea formulată de Ionel Dura, în contradictoriu cu Delphi Diesel Systems România SRL.

„Instanța admite în parte contestația formulată de Ionel Dura în contradictoriu cu intimata SC Delphi Diesel Systems România SRL. Anulează decizia de concediere din 14 iulie 2020, emisă de intimată. Obligă intimata să reintegreze contestatorul în funcția deținută anterior emiterii deciziei și să îi achite contestatorului o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat de la data concedierii (12 august 2020) și până la data reintegrării în muncă. Obligă intimata la plata sumei de 5.000 de lei către contestator, cu titlu de daune morale”, au afirmat magistrații ieșeni.

Ionel Dura a dat în judecată fosta firmă Delphi Iași

Procesul intentat de Ionel Dura firmei Delphi Systems a început pe 14 august 2020. Prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Iași, bărbatul a contestat decizia de concediere. Acesta a cerut și plata salariilor din urmă, dar și daune morale de 25.000 de lei, justificate din prisma lipsei unui loc de muncă în plină pandemie de COVID-19. …https://www.bzi.ro/abuz-grosolan-la-delphi-demascat-in-instanta-uriasa-companie-este-obligata-sa-ii-plateasca-daune-morale-unui-angajat-dat-afara-pe-nedrept-sefii-au-profitat-de-pandemia-de-covid-19-pentru-a-si-conce-4146262?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ