spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Acasã zmei, în deplasare mielusei

- Advertisement -

FC Vaslui nu se simte bine în deplasare

COMPLEX “Galben-verzilor” nu le priesc deloc terenurile strãine, elevii lui Hizo reusind sã câstige un singur joc din ultimele sase deplasãri. Având ca obiectiv câstigarea campionatului, FC Vaslui a pierdut puncte extrem de importante la CFR, la Astra sau la Medias. În antitezã, Vasluiul si-a fãcut deja un renume pe propria arenã, acolo unde este neînvinsã din luna august.

FC Vaslui a ratat luni o nouã victorie importantã în lupta pentru titlu, fiind egalatã pe finalul jocului de Gaz Metan Medias, si s-a distantat la nouã puncte de liderul Dinamo Bucuresti. Chiar dacã “galben-verzii” au avut mai multe ocazii decât la precedentele deplasãri, meciul s-a jucat cam în aceeasi manierã ca si partida cu Astra, pierdutã la limitã de vasluieni. În ultima perioadã jocurile disputate pe teren strãin sunt o povarã pentru “galben-verzi”, acestia pierzând puncte importante în lupta pentru pozitiile fruntase. Fotbalistii antrenati de Viorel Hizo au bifat doar o victorie în ultimele sase deplasãri, în toate competitiile si mai mult decât atât de fiecare datã aproape dau impresia cã sunt altã echipã decât cea care evolueazã pe teren propriu. Dacã acasã “galben-verzii” joacã deschis si sunt la cârma meciului 90 de minute, în deplasare vasluienii abordeazã o tacticã mult prea conservatoare, iar jucãtorii ofensivi nu îsi etaleazã adevãrata valoare.

S-a stabilit programul si televizãrile etapelor 14 si 15

Liga I va lua o pauzã de douã sãptãmâni, întrucât în aceastã perioada echipa nationalã are programatã o serie de partide amicale. Tehnicianul Vasluiului va avea suficient timp la dispozitie pentru a-si menaja jucãtorii si pentru a pregãti perioada urmãtoare. FC Vaslui va juca în etapa a 14-a cu Pandurii Târgu-Jiu, iar meciul se va disputa duminicã 20 noiembrie, pe “Municipal”, de la ora 18:00, televizat pe Digisport. În runda a 15-a “galben-verzii” se vor deplasa în Regie, si vor întâlni Sportul Studentesc într-un meci ce este programat sã aibã loc sâmbãtã, 26 noiembrie, cu începere de la ora 14:00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.