25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Acces Direct tânjește după Vulpița și inventează alte povești amoroase, denigrând Vasluiul!

RUȘINOS!… Acces Direct a pus din nou numele județului Vaslui pe ecran, într-un subiect amoros, în care, culmea, aproape toate personajele erau… anonime.

FĂRĂ SCRUPULE… Acces Direct nu se lasă! După ce emisiunea a fost dată afară de la Antena 1 și mutată … disciplinar pe Antena Stars, tocmai ca urmare a exploatării peste orice limită a poveștii vasluienilor Vulpița și Viorel, producătorii revin la vechile obiceiuri. Au pus din nou numele județului Vaslui pe ecran, într-un subiect amoros, în care, culmea, aproape toate personajele erau… anonime. Doar numele Vasluiului era pus în batjocură pe ecran și repetat de moderatoare, ca și cum și județul în sine ar fi avut vreun rol în acea poveste amoroasă cusută cu ață albă. „Acces Direct iar s-a apucat de denigrat județul Vaslui. Poate se apucă și vasluienii să vă mai facă vreo câteva plângeri la CNA și vă dă afară și de la Antena Stars. Eu v-am făcut două sesizări, când vă băteați joc de săraca Veronica Stegaru, o fată fără minte. Vă fac și pentru emisiunea de azi”, le-a scris Larisa celor de la „Acces Direct”.

Producătorii de la Acces Direct au ei convingerea aceasta că Vasluiul ar deține un potențial aparte în a le face audiențe excelente, astfel că tot caută cu lumânarea subiecte cu oameni din Vaslui, de regulă cei mai naivi și de prin cele mai izolate cătune, pe care să îi aducă în fața țării. Vulpița și Viorel Stegaru de la Blăgești au fost mană cerească pentru ei, întrucât un an de zile i-au schimonosit în fel și chip și numai întâmplarea a făcut ca cei doi să dea la un moment dat bir cu fugiții și să nu se mai întoarcă în platoul emisiunii. De atunci au tot încercat și alte subiecte din Vaslui, au mai căutat personaje similare cu năzbâtioasa Vulpiță, dar nu le-a ieșit. Ba, mai mult decât atât, au început să îi ajungă din urmă și amenzile uriașe, pe care CNA-ul le-a dat emisiunii în care Veronica și Viorel erau protagoniștii unor situații mai mult decât umilitoare. Nici telespectatorii din Vaslui nu conteneau cu criticile, ca urmare a ridiculizării într-o emisiune cu largă audiență a unui județ întreg. Sătui de atâta scandal, șefii de la Antena 1 au decis că e momentul să scape de emisiunea Acces Direct, pe care, din această primăvară, au mutat-o… disciplinar pe Antena Stars. Numai că producătorii se pare că și-au schimbat locul, însă năravul, ba!

Acces Direct: „Iubi din Vaslui nu cumva e proxenet?” . Telespectatorii le-au promis plângeri la CNA, de fiecare dată când vor batjocori imaginea județului

Ieri, de pildă, iar au pus pe ecran numele județului Vaslui, într-un caz în care o mamă cu fața acoperită de o mască plus niște ochelari groși, căreia i se spunea „Silvia”, reclama faptul că fiica sa este îndrăgostită de un băiat din Murgeni, județul Vaslui și, din pricina tumultului poveștii, minora a ajuns să fie internată la Psihiatrie și apoi ținută în casă sub cheie. „Dar dacă băiatul din Vaslui, nu îl știm, doar bănuim, vrea să o ducă pe fată la prostituție?”, exclamă insidios moderatoarea emisiunii. Pe ecran era scris numele întregului județ, deși localitatea de unde, chipurile, ar fi fost individul era Murgeni. „Nu vă e, mă, puțin rușine!? De ce ați scris numele județului, dacă ați spus că omul este din orașul Murgeni? „Iubi din Murgeni” ar fi trebuit să scrieți, nu din Vaslui. Dar vă spun tot eu de ce ați scris așa. Ca să atrageți batjocura, să culegeți audiența care a mai rămas din urma Vulpiței și a lui Viorel, nu-i așa? Nicio problemă, eu v-am făcut două sesizări la CNA și o să vă fac și acum. Și de fiecare dată când luați în râs numele acestui județ, când vă bateți joc de oamenii de aici, folosindu-vă de persoane simple, care există așa cum există în fiecare zonă din țară. O să aveți de-a amenzi până vă potoliți”, a fost unul dintre zecile de mesaje trimise de telespectatorii din Vaslui, supărați pe emisiunea care a umilit un an întreg, seară de seară, doi vasluieni naivi din Blăgești. „Nu se vor schimba. Dacă au fost ei în stare să o pună pe amărâta de Veronica Stegaru să detalieze cu cine, când, cum și-a înșelat bărbatul, iar lui Viorel îi aduceau dansatoare plătite să îl ademenească, voi înțelegeți ce pot face acești oameni pentru audiență? Amenințările voastre cu plângeri la CNA sunt glume. Stați cuminți. Nu le pasă”, i-a replicat un alt vasluian.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Vaslui e renumit și luat în derâdere și de tarile europene. E pe locul doi, după Caracal… la Vaslui, nici Terminator , Rambo sau chiar nici John Wick nu s-ar implica. Prea multa prostie omeneasca duhneste la dumneavoastră. Nu am fost și nici nu cred ca voi merge sau vizita vreodată Vaslui. Habar nu am unde se afla, deși am fost olimpic la geografie, și nici nu vreau sa caut pe google. Sigur mi ar da eroare…

  2. Pai de la cine a plecat Vulpița nu de la voi ,am spus si ma repet , sunteti o adunatura de ratati acolo de la umflătura aia de patron pana la ultimul om din redactie care acepta sa pupe talpile patronului , dar nu uitati roate se invarte , mai devreme sau mai tariziu toti platiti,

  3. am mai spus: în continuare există tendința asta prostească de a denigra Vs.
    Dă bine la rating! văd și pe instagram că mai atacă uneori.
    Totuși au mai scăzut ca număr referirile fake despre Vaslui.
    Dar când nu mai au subiecte revin la metehnele de needucați cioroi inapti mental.

  4. Voi sunteți de vină! Voi, câțiva jurnaliști din județ sunteți pepiniera articolelor de cancan de la nivel național! Sunteți vânători de greșeli și sunteți obsedați ca știrile voastre să fie preluate de presa centrală! Voi le trimiteți corespondenților de la Acces Direct știrea și sunteți în extaz atunci când este preluată și fac o telenovelă menită să-și bată joc de județul Vaslui! Voi sunteți principalii vinovați pentru eticheta care ne-o pune țara! Să vă fie rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here