spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Accident cu cinci victime la Banca (video)

- Advertisement -

ACCIDENT GRAV Din cauza neadaptãrii vitezei pe un drum cu gheatã si acoperit cu zãpadã, un conducãtor auto din municipiul Iasi a derapat si a intrat pe contrasens, lovind o masinã care circula regulamentar. Din accident au rezultat cinci victime, toate din masina care circula regulamentar. Douã dintre ele sunt în stare foarte gravã si au fost transportate ulterior la Iasi, la Clinica de Neurochirurgie pentru a fi salvate. Din cauza drumului foarte greu si a ninsorii abundente, SAJ Vaslui solicitat Ambulantei Iasi sã vinã la întâlnire pentru a prelua pacientii grav accidentati de la jumãtatea drumului Iasi – Bârlad.

Ieri, în jurul orelor 16.45, pe DE 581, pe raza comunei Banca, a avut loc un grav accident de circulatie, soldat cu cinci victime, dintre care douã în stare gravã. Un sofer din municipiul Iasi, Dan Hatmanu, de 39 de ani, care conducea o masinã BMW, dinspre Bârlad spre Vaslui, nu a adaptat viteza la conditiile grele de circulatie, mergând cu vitezã pe un carosabil acoperit cu gheatã si zãpadã, a derapat si a intrat pe contrasens, lovind frontal o masinã Volkswagen Golf, care circula regulamentar. Masina era condusã de Marius Stoicescu, un tânãr din Cãlãrasi, de 26 de ani, având încã alti patru pasageri (familia sa). Toti pasagerii din Golf au fost acidentati. La numãrul 112 s-au solicitat masini de descarcerare ale ISU Vaslui, precum si cinci ambulante si echipaje SMURD. Au fost primii la fata locului cei de la SMURD Bârlad, însotiti de o autospecialã pentru descarcerare. “S-a intervenit pentru scoaterea victimelor din masina Volkswagen Golf, li s-a acordat primul ajutor si au fost stabilizati, iar ambulanta SMURD a transportat primii pacienti la Bârlad” a precizat Alina Poianã, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui. Toate cele cinci victime din Volkswagen Golf au ajuns la Spitalul de Urgentã « Elena Beldiman» din Bârlad, unde au fost evaluate si stabilizate. Douã dintre victime, Neli Darie de 28 de ani diagnosticatã cu “fracturã orbitã dreaptã” si Marius Stoicescu, soferul din Volkswagen Golf, diagnosticat cu “plagã pavilion ocular si TCC cu înfundare”, au fost transportati asearã de urgentã la Clinica de Neurochirurgie din Iasi. Din cauza vremii deosebit de rea (ninsoare abundentã, carosabil acoperit cu gheatã si zãpadã) SAJ Vaslui a solicitat Serviciului de Ambulantã Iasi sã trimitã douã masini pentru a prelua victimele de la jumãtatea drumului Iasi – Bârlad. Alte trei victime din masina Volkswagen Golf si anume Mihaela Alexandru (22 de ani) – diagnosticatã cu contuzie lombarã, Viorel Darie, 32 de ani – traumatism lombar si Elvira Stoicescu, de 48 de ani – care a suferit o frcturã de femur bilateralã, au rãmas pentru investigatii la Spitalul de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad. Politia rutierã a deschis o anchetã pentru a stabili împrejurãrile producerii accidentului si cine se face vinovat de el.

ACCIDENT ÎN DIRECT

Tot asearã un cititor al cotidianului Vremea Nouã a surprins un accident rutier datorat conditiilor nefavorabile de pe sosele. Accidentul s-a petrecut în apropierea localitãtii Codãiesti. VEZI FILMUL ACCIDENTULUI

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.