UPDATE: Accident cu patru victime pe DE 581, între Bârlad și Vaslui! Circulație blocată! (FOTO)

UPDATE: Potrivit informațiilor de la fața locului, se pare că în accident au fost implicate trei autovehicule, o camionetă, un microbuz de transport persoane și un TIR. Martorii ne-au declarat că evenimentul rutier s-a produs după ce camioneta nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în spatele microbuzului, în care se aflau opt persoane. Acestea veneau de la Pitești și mergeau la muncă, în județul Iași. În urma impactului, microbuzul încărcat cu pasageri a fost proiectat în spatele unui TIR, care circula regulamentar. A rezultat rănirea a patru persoane din microbuz. Acestea au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Celălalte patru persoane care se aflau în microbuz au rămas pe marginea drumului și așteaptă o altă mașină care să-i transporte la locul de muncă.

GRAV… Un accident rutier în care sunt implicate trei autoturisme s-a produs pe DE 581, la km. 93, între localităție Sârbi și Costești. Apelul la 112 a fost făcut la orele 13.40. La fața locului sunt mai multe ambulanțe ale SAJ și  ISU Vaslui.

„Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, trei ambulanțe SMURD (1 ambulanță tip C1 și două ambulanțe tip B2) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Sârbi. Din primele informații, în accident sunt implicate două autoturisme și cel puțin patru persoane”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui. Circulația este blocată în aceste momente pe ambele sensuri de mers, coada de mașini depășind 1 km. Vom reveni cu amănunte.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ