21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Accident cu cinci victime pe DE 581, la intersecția cu drumul spre Bogdănești! (FOTO)

GHINION … Accident urât pe Drumul European 581, din directia Vaslui cãtre Bârlad, la intersectia cu drumul judetean spre comuna Bogdãnești. Este vorba despre o tamponare între trei masini, un autoturism si douã autoutilitare. Din accident au rezultat cinci victime constiente la primul apel, pentru care au fost trimise la fata locului numai putin de cinci ambulante , printre care si TIM de la Vaslui, pentru o victimã încarceratã. Toate cele cinci victime au fost transportate la spitalul din Bârlad, Compartimentul de Primiri Urgente (CPU) pentru investigatii, cel mai grav fiind un tânãr de 22 de ani si o femeie de 35 de ani din Husi (cea încarceratã). Politia a deschis dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã, umând ca cercetãrile sã stabileascã împrejurãrile producerii accidentului.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã „Podul Înalt” al judetului Vaslui a intervenit cu douã autospeciale pentru descarcerare, douã ambulante SMURD si echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE581, la intersectia cu DJ 245D. În accident au fost implicate trei autovehicule, în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea fiind încarceratã. La interventie au participat si trei autospeciale apartinând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de interventie au fost gãsite trei autovehicule avariate si cinci persoane, una dintre acestea fiind încarceratã. Toate cele cinci persoane au solicitat îngrijiri medicale. Dupã aproximativ zece minute, persoana încarceratã a fost scoasã în stare de constientã dintre fiarele autoturismului. „Toate cele cinci persoane (o femeie si patru bãrbati) au fost transportate la spital. Ambulanta SMURD tip B2 a transportat la CPU Bârlad un bãrbat în vârstã de 55 ani, acesta fiind diagnosticat cu traumatism de membru inferior. Ambulanta SMURD tip C1 (TIM) a transportat la spital un bãrbat în vârstã de 46 ani. Trei ambulante tip B apartinând SAJ Vaslui au transportat la spital alte trei persoane, între care, un bãrbat în vârstã de 22 ani (diagnosticat cu traumatismcranio-cerebral) si o femeie în vârstã de 35 ani (persoana încarceratã, care a fost diagnosticatã cu politraumatisme în urma unui accident rutier). Circumstantele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii politisti.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Douã autoutilitare pline cu pasageri s-au ciocnit de o a treia masinã a cãrei soferitã a fost încarceratã!

Din primele cercetãri a rezultat urmãtorul scenariu, dupã cum se aratã în comunicatul IPJ Vaslui.

„În data de 06 iunie a.c., ora 17.56, am fost sesizati de cãtre un bãrbat cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu victime, în care au fost implicate 3 autovehicule. Cu ocazia cercetãrilor, politistii au stabilit faptul cã pe drumul european DE 581, comuna Banca, a avut loc o coliziune între douã autoutilitare, ambele înmatriculate în judetul Vaslui, conduse de un bãrbat în vârstã de 33 de ani, din localitatea Drãguseni, judetul Galati si de un bãrbat în vârstã de 50 de ani, din localitatea Costesti, judetul Vaslui. În urma impactului, autoutilitarã condusã de bãrbatul în vârstã de 50 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, condus de o femeie în vârstã de 36 de ani, din municipiul Husi, judetul Vaslui. În ambele autoutilitare se aflau mai multi pasageri (5-6 pasageri în fiecare autoutilitarã). În urma impactului, a rezultat rãnirea conducãtoarei auto în vârstã de 36 de ani si a 3 pasageri din autoutilitarã condusã de bãrbatul în vârstã de 50 de ani, care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducãtorii autoutilitarelor au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauzã, a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de vãtãmare corporalã din culpã.”, a precizat Mihaela Manoliu, purtãtoarea de cuvânt al IPJ Vaslui.

„S-au prezentat la CPU Bârlad 5 victime dintr-un accident rutier, stabile, constiente, dar cu multiple policontuzii. Douã din victime au primit, în urma tirajului, cod rosu: O femeie care si-a pierdut cunostinta si care prezintã fractura antebrat stâng si contuzie toraco-abdominalã, iar o altã victimã are Traumatism cranio-cerebral cu plagã contuzã fronto-parietalã stângã de 5-6 cm, care a fost suturatã. Celelalte trei victime prezintã policontuzii, traumatisme de șold, genunchi, traumatisme cranio-cerebrale, fiind încã în curs de investigatii”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlãdean.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Nu e vorba de persoanele implicate în accident , sa de-a Dumnezeu sa se facă bine e vorba de jurnaliștii care ii critica pe toți dar la greșelile lor nu se uita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here