Accident cu o victimă la Rompetrol Bârlad! (FOTO, VIDEO)

NEATENȚIA COSTĂ… În jurul orelor 19.00, pe strada Republicii din Bârlad, în fața Stației Rompetrol, a avut loc un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre ele, care circula dinspre Primărie spre stația Rompetrol, când a ajuns în dreptul acesteia a virat spre stația peco, fără a se asigura și a acroșat un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. Din impact a rezultat o victimă, șoferul mașinii care a virat fără a se asigura, iar acesta a rămas încarcerat. În zonă se afla o autospecială a Poliției Rutiere Bârlad, astfel că polițiștii au intervenit imediat după producerea accidentului și au solicitat intervenția pompierilor precum și ambulanța de la Substația Bârlad a SAJ Vaslui.

Pompierii bârlădeni au scos din autoturismul grav avariat șoferul mașinii care, se pare că este vinovat de accident și l-au predat cadrelor medicale de pe ambulanță. Ambii șoferi ale mașinilor implicate au 23 de ani și sunt din Bârlad. Șoferul accidentat a primit îngrijiri, iar deocamdată se pare că are doar o fractură deschisă la genunchi și o contuzie forte la coloana lombara. Este transportat în aceste momente la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru a primi îngrijirile de specialitate. Este conștient și cooperant.

„Din coliziune a rezultat o singură victimă, anume șoferul mașinii care a virat fără a acorda prioritate mașinii care circula regulamentar din sensul opus. Ambii șoferi au 23 de ani, sunt din Bârlad și doar șoferul care nu a fost rănit a putut fi testat pentru alcool, rezultatul fiind zero. Pentru celălalt șofer, care a fost descarcerat și transportat la SJU Vaslui, se va face testarea la spital. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ