Accident cu patru victime la Simila, pompierii au intervenit rapid! (FOTO)

GHINION… În sâmbăta dinaintea Sfintelor Paști, doi conducători auto au avut neșansa să fie implicați într-un accident, în localitatea Simila, comuna Zorleni. Accidentul s-a soldat cu avarii serioase la mașinile implicate și cu patru victime. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii rutieri.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI și acordarea primului ajutor la un accident rutier produs în localitatea Simila, comuna Zorleni. În accident au fost implicate două autoturisme și patru persoane. La sosire echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate și o persoană rănită ușor. După acordarea primului ajutor medical, persoana rănită a refuzat transportul la o unitate medicală. Pompierii militari au asigurat zona, au tăiat bornele bateriilor și au curățat carosabilul”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Din primele cercetări ale poliției rutiere a reeșit că pe DE 581, la intersecția spre satul Simila comuna Zorleni, un bătrân cu o motosapă a traversat Drumul European fără să se asigure. Dinspre Crasna spre Bârlad veneau trei mașini, iar prima și a doua au oprit ca să lase pietonul să treacă, însă a treia mașină nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în cea de doua, avariind ambele autovehicole. Șoferul care a produs accidentul, este un tânăr de 20 de ani, din Bârlad șI conducea o mașină înmatriculată în județul Gorj. Șoferul care conducea mașina lovită, este tot din Bârlad și conducea o mașină înmatriculată în județul Sălaj. Ambii șoferi au fost testați pentru alcool, rezultatul fiind zero. Din fericire, nu au fost victime rănite grav, așa că totul s-a rezumat o înțelegere amiabilă.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ