spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Accident cu trei morţi, după ce şoferul a aţipit la volan

- Advertisement -

Oboseala la volan duce din ce în ce mai des în ultima perioadă la adevărate tragedii. La o lună şi jumătate după ce doi tineri proaspăt căsătoriţi şi mama fetei au murit striviţi sub roţile unui camion, la Dorna Candrenilor, după ce şoferul a aţipit la volan şi a intrat pe sensul opus de mers, tot pe DN 17, la Poiana Stampei de această dată, oboseala la volan şi-a luat acelaşi tribut imens: trei morţi.

Cumplitul accident s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.50. Pe DN 17, în interiorul comunei Poiana Stampei, pe o porţiune de drum drept, în pantă, cu înclinaţie uşoară, un autoturism Opel Astra s-a înfipt pur şi simplu într-un cap de pod, de la intrarea în gospodăria unui localnic. Din ancheta poliţiei rezultă că şoferul a scăpat maşina de sub control în timp ce rula cu viteză mare, a ajuns pe sensul opus de mers şi de aici a intrat în şanţul betonat de la marginea şoselei. Câţiva metri mai încolo s-a oprit în capul de pod, toată partea din faţă a maşinii făcându-se zob. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă, iar despre forţa impactului vorbesc de la sine consecinţele.

Găsiţi morţi între fiarele contorsionate ale maşinii

Toate cele trei persoane din maşină, şoferul, pasagerul din dreapta sa şi o femeie aflată pe bancheta din spate, au murit.

Echipajul de „Descarcerare” al Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei, ajuns imediat la faţa locului, i-a găsit pe toţi cei trei pasageri fără suflare, concluzia specialiştilor, având în vedere starea în care se aflau, fiind că nu aveau cum să scape cu viaţă, practic fiind striviţi între fiarele contorsionate ale maşinii şi capul de pod din beton.

Poliţiştii care au efectuat ancheta de la faţa locului nu au găsit nici o urmă de frânare, accidentul producându-se, în mod aproape cert, după ce şoferul a aţipit la volan. Mai există şi varianta ca acestuia să i se fi făcut rău, însă eventuale probleme de sănătate ar putea fi descoperite doar la autopsia cadavrului şoferului.

Avertisment: şoferii gonesc pe DN 17, pe fondul calităţii bune a asfaltului

În autoturism se aflau Petru Avasiloaie, în vârstă de 50 de ani, care se afla la volan, şi soţii Ioan şi Silvia Moisa, de 55, respectiv 57 de ani, toţi cu domiciliul în oraşul ieşean Tîrgu Frumos. Poliţiştii au aflat că cei doi soţi se ocupau cu comerţul ambulant de jucării pentru copii, iar în momentul accidentului se întorceau de la Dej, unde fuseseră, cu marfă, la Zilele municipiului. Bărbatul de la volan era şoferul angajat al acestora, cu care obişnuiau să meargă adesea prin ţară, la evenimentele la care îşi vindeau jucăriile.

În ultimele luni, numeroase accidente grave, cu răniţi grav sau morţi, au avut loc pe DN 17, mai ales pe porţiunea aflată în zona Vatra Dornei. Poliţiştii spun că după ce drumul a fost modernizat, mulţi şoferi circulă cu viteză foarte mare pe acest drum, de aici şi până la accidente fiind adesea doar un pas.
monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.