Accident cu victimă pe drumul național spre Ivești! Depășire pe linie continuă!

TERIBILISM… Un șofer de 67 de ani, din Brașov, a provocat un accident destul de serios, pe DN 11 A, pe sensul Ivești – Bârlad, din cauză de … teribilism! Bărbatul a depășit complet neregulamentar, pe linie continuă, intrând în coliziune cu o altă mașină care venea de la Bârlad la Ivești și care se deplasa regulamentar! O femeie a fost accidentată ușor, mașinile avariate iar șoferul brașovean este acum inculpat într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, pentru asigurare măsuri PSI la un accident rutier produs în zona extravilană a municipiul Bârlad, pe DE 11 A. În accident au fost implicate șase persoane și două autoturisme.

„Doar una dintre persoane necesită îngrijiri medicale, în acest sens fiind deplasată la fața locului o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. Apelul a foist făcut la 112, la orele 9.16, fiind sesizat faptul că între două mașini, una înmantriculată în Brașov (Logan) și un a îmnatriculată în Anglia (BMW), a avut loc un impact, soldat cu rănirea unei persoane, din cele șase imploicate în accident.”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Din primele cercetări a rezultat că, cel mai probabil, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul Loganului, în vârstă de 67 de ani, din Brașov, care se îndrepta spre Bârlad, venind din zona Ivești. Acesta, care avea două pasagere în mașină, una de 67 de ani și una de 70 ani, din Brașov, a intrat într-o depășire în zona marcată cu linie continuă și a ajuns pe contrasens, unde a acroșat mașina cu număr de Anglia, care circula regulamentar. Aceasta era condusă de un bărbat de 42 de ani, din Ivești, care la rândul lui avea în mașină alte două pasagere, una de 40 de ani și una de 57 de ani, ambele din Ivești. Din impact a rezultat vătămarea ușoară la un umăr, a pasagerei de 40 de ani, care a primit îngrjiri la fața locului.

„În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ