10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Accident feroviar în Teleorman. Trenul accelerat a lovit „violent” marfarul: „A depășit semnalul Oprire”

- Advertisement -

Trenul accelerat care circula pe ruta Arad-București Nord a depășit semnalul Oprire a ajuns din urmă marfarul încărcat cu mașini Ford și l-a lovit violent, ceea ce a provocat deraierea ultimelor trei vagoane ale marfarului, a declarat la Digi24 Laurențiu Dumitru, directorul Agenției de Investigație Feroviară care cercetează cauzele accidentului produs în noaptea de duminică spre luni.

Inițial, autoritățile au anunțat că mecanicul trenului de pasageri a reușit să frâneze la timp.  „Nu vorbim de ipoteze. Putem spune ce s-a întâmplat. La 3.55 un tren de călători care circula pe ruta Arad-București Nord, la intrarea în stația Roșiori Nord, a ajuns din urmă un tren de marfă încărcat cu mașini Ford, în urmă acestei ajungeri din urmă și tamponări violente fiind deraiate ultimele trei vagoane din trenul de marfă. E o chestiune pe care o lămurim, ca să nu existe date care ulterior să fie invalidate.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/accident-feroviar-in-teleorman-trenul-accelerat-a-lovit-violent-marfarul-a-depasit-semnalul-oprire-2280629

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.