spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

UPDATE: Șoferul mașinii lovite de tren a scăpat fără leziuni și a fost trimis acasă! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

UPDATE 18.30: „În jurul orei 9.10 s-a prezentat în Compartimentul de Primiri Urgente un pacient de 56 de ani, care în timp ce conducea prezintă o sincopă vagală. La admisie, pacientul era conștient, stabil hemodinamic și respirator. După evaluare și efectuarea investigațiilor radiologice, nu se observa modificări semiologice sugestive pentru AVC ischemic. După tratamentul de specialitate pacientul pleacă la domiciliu, cu recomandări medicale”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean. IPJ Vaslui a trimis o precizare privind și cele întâmplate la calea ferată, cu pacientul care a ajuns la spitalul bârlădean.

„Astăzi, 8 decembrie, ora 11.30, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, telefonic, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul național DN 24D, în localitatea/comuna Grivița, județul Vaslui, la o trecere la nivel cu calea ferată (CF 703), fără bariere, semnalizată cu indicatoare rutiere. În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, un autoturism înmatriculat în județul Galați, condus de către un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Galați, județul Galați, care circula dinspre Galați către Bârlad, a fost acroșat de către trenul Regio 10306 (care circula pe relația Bârlad – Galați). În autoturism se mai afla, în calitate de pasager, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din Galați. În urma evenimentului rutier nu au rezultat persoane vătămate. Conducătorul autoturismului și mecanicul de locomotivă, bărbat de 61 de ani, din Buzău, au fost testați alcoolscopic, rezultatele înregistrate fiind negative. În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și dispunerea măsurilor legale”, a precizat inspectorul principal de poliție, Bogdan Gheorghiță.

Autoturismul a fost târât pe calea ferată peste 150 metri! Persoanele din mașină însă, au scăpat fără răni grave!

UPDATE 14.02: Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor accidentului feroviar produs la o trecere la nivel cu calea ferată, între localitățile Grivița și Bălăbănești (DN24 D).

„În accident a fost implicat un tren de călători și un autoturism, în cele două mijloace de transport aflându-se 43 de persoane (39 de călători, un conductor, un controlor, în tren, precum și două persoane în autovehicul). La fața locului a intervenit și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat (mașinal a fost târâtă pe calea ferată cel puțin 150 metri, după care a lovit un parapet) și două persoane autoevacuate din autovehicul. Persoanele aflate în autovehicul au fost evaluate, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. Persoanele aflate din tren au fost evaluate, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident feroviar sunt efectuate de polițiști”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

STIRE INITIALA: Accident feroviar la Grivița! O mașină lovită de tren! Două victime sunt evaluate de medici!

NOROCOȘI… În urmă cu câteva minute a avut loc un accident feroviar în comuna Grivița. Trenul care circula pe calea ferată, spre Bârlad, a lovit o mașină care traversa calea ferată! Sunt două victime, care s-au autoevacuat. Au fost trimise o ambulanță SAJ C2 și o ambulanță ISU tip B2 precum și elicopterul SMURD de la Galați. Victimele au fost evaluate de medici. „Accidentul s-a dovedit a nu fi grav. A fost preluată o singură victimă conștientă și coerentă și transportată la Spitalul din Bârlad. Elicopterul a fost întors la bază”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Vom reveni cu amănunte!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri