30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Accident grav în Caraş Severin: două tiruri s-au ciocnit, unul dintre şoferi a murit

Accident teribil aseară, în Caraş Severin. Două autotrenuri, unul încărcat cu textile, celălalt cu autoturisme s-au ciocnit pe Drumul European 70, în localitatea Mehadia. Şoferul unuia dintre tiruri, un bărbat bulgar a murit pe loc.

Accidentul s-a produs după lăsarea întunericului. Şoferul tirului care transporta autoturisme nu a mai putut controla vehiculul într-o curbă. Remorca a intrat în derapaj şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu tirul din bulgaria.

Tirul încărcat cu textile s-a lovit de o maşină aflată pe platformă, pe care a făcut-o zob şi a aruncat-o pe carosabil, apoi a ricoşat în şanţul de pe marginea drumului. Câţiva martori au încercat să-l scoată din cabină pe şoferul bulgar.

Au reuşit doar pompierii de la descarcerare. Şapte dintre maşinile aflate pe platformă au fost avariate. Mare parte din încărcătura de textile s-a împrăştiat pe şosea.

Poliţiştii spun că şoferul autotrenului înmatriculat în România e vinovat de accident.

În urma accidentului circulaţia a fost blocată pe DE 70 timp de patru ore şi a fost deviată printr-o parcare din localitatea Mehadia.

realitatea.net

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here