UPDATE: Femeia accidentată, transportată în stare gravă la Iași! Șanse minime de supraviețuire

UPDATE: „Pacienta a fost trimisă la Iași, la Clinica de Neurochirurgie «Nicolae Oblu», pe 4 mai, la ora 4.50, fiind în comă de gradul 3-4, intubată. Femeia de 31 de ani, este de loc din Drăxeni, comuna Gherghești. Diagnosticul de la Computerul Tomograf este «Multiple traiecte de fracturi craniu». A fost transferată la Iași cu Ambulanța”, a precizat Daniela Rusu, managerul spitalului din Bârlad.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident grav la ICAR Perieni, cu o victimă în stare gravă!

TRAGIC… O femeie de 31 de ani se află în stare gravă la spitalul bârlădean, după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un cap de pod, pe DJ 243 A, Bârlad – Bacău, în zona ICAR Perieni. Femea este la spitalul din Bârlad în stare foarte gravă, cu un traumatism cranio cerebral puternic, fiind în comă profundă. Polițiștii efectuează cercetări pentru vătămare din culpă, fiind deschis un dosar penal în acest caz.

Accidentul s-a petrecut la miezul nopții 3/4 mai, în zona Stațiunii de Cercetare pentru Eroziunea Solului ICAR Perieni, la miezul nopții. În mașina în care se afla femeia pe bancheta din spate, mai erau încă două persoane, una la volan și cealaltă în dreapta. Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a izbit în capul de pod din zona ICAR, după care s-a răsturnat. Femeia de 31 de ani, aflată pe bancheta din spate, fără centura de siguranță, a fost azvârlită afară, pe carosabil, unde a rămas inconștientă. Celelate două persoane, care aveau centura de siguranță nu au răni grave. S-a sunat la 112, pentru ajutor.

„Inițial a intervenit o ambulanță tip B2, care era în apropiere (se ducea la o altă solicitare) iar apoi a ajuns și ambulanța tip C2, cu medic, din stația Bârlad. Femeia prezintă un traumatism cranio cerbral destul de grav, fiind în comă profundă”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Victima este momentan la spitalul din Bârlad, la CPU, pentru investigații, în continuare fiind inconștientă. În urma investigațiilor, medicii vor decide dacă va fi transportată mla Iași, în funcție de cum va putea fi stabilizată. Celalte două peroane aflate în mașina care a fost implicată în accident, nu au fost transportate la spita, neavând răni grave. Polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Vom reveni cu detalii.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ