15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Accident grav pe Autostrada A1 Deva-Nădlac. Trei persoane au murit după ce o mașină a intrat sub un TIR

Un accident grav s-a produs în această dimineață pe Autostrada A1 Deva-Nădlac. Trei persoane au murit și o alta a fost rănită, după ce o mașină a intrat sub un TIR. Se fac cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzei evenimentului rutier.

Dalia State, Centrul Infotrafic: „Pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, la ieșire din localitatea Nădlac, din județul Arad, la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, sensul de ieșire din țară, un autoturism a intrat sub un TIR.

În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care trei persoane au decedat. Impactul a fost puternic, iar una este transportată către spital.

Circulația rutieră este restricționată în prezent atât pe prima bandă cât și pe cea de urgență. Se desfășoară doar pe banda a doua a sensului de mers spre ieșirea din țară de la Nădlac. Valorile de trafic au crescut în urma aestui eveniment rutier”…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/accident-grav-pe-autostrada-a1-deva-nadlac-trei-persoane-au-murit-dupa-ce-o-masina-a-intrat-sub-un-tir-1803555

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here