Accident in balci

Un copil a cazut dintr-o ,,tiribomba’’

LA UN PAS DE TRAGEDIE… Un copil a fost la un pas de a-si pierde viata, ieri în bâlci, dupã ce a cãzut dintr-un utilaj de agrement de la o înãltime de cinci metri. Reprezentantii firmei de care apartinea utilajul a fost amendat de reprezentantii ANPC Vaslui cu suma de 10000 de lei pentru faptul cã a permis accesul minorului.

Foamea de bani i-a fãcut pe reprezentantii unei firme de agrement din bâlci sã ignore propriul regulament si sã permitã tuturor, indiferent de vârstã sau staturã, accesul în aparate. Doar cã ieri au avut ghinionul ca un minor sã cadã de pe unul din scaunele unui astfel de utilaj, de la o înãltime de cinci metri. Victima a scãpat cu viatã, însã totul se putea încheia mult mai rãu pentru bãietel, care a fost transportat de îndatã la spital. Starea lui este bunã, în urma impactului suferind doar câteva leziuni superficiale. Din primele cercetãri s-a constatat faptul cã minorul a cãzut din scaun, pe sub barele de protectie,vina apartinând firmei de agrement. Reprezentantii ANPC Vaslui sositi la fata locului au amendat firma de agrement cu suma de 10000 de lei, si a îndemnat personalul acesteia sã respecte cu strictete normele si regulamentele de functionare pentru a nu mai risca situatii de genul acesta.

‘‘S-a luat mãsura amendãrii patronului’’

‘‘Am avut un incident în care a fost implicat un utilaj de agrement, din care a cãzut un minor. Accidentul nu s-a petrecut din cauza stãrii tehnice a aparatelor, ci din pricina faptului cã, desi aveau afisat un regulament, reprezentantii firmei nu au tinut cont de el, si au permis accesul pe scaune unui bãietel. Acesta în timpul zborului a cãzut pe sub barele de protectie, suferind multiple leziuni. În cauzã am luat mãsura amendãrii patronului firmei cu suma de 10000 de lei.’’ – Dan Cain, comisar sef CJPC.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ