Accident în lant în centrul Bârladului, provocat de o soferitã neatentã! (FOTO)

UPS!… Tamponare în lant în centrul municipiului Bârlad. Trei masini au fost avariate într-un carambol provocat de o soferitã de 35 de ani, din Bârlad. Aceasta s-a ales cu o amendã serioasã, pentru cã nu a pãstrat distanta regulamentarã fatã de masina din fatã.

Soferita care conducea masina marca Mercedes nu a pãstrat distanta regulamentarã fatã de masina din fata sa, condusã de o femeie din Bârlad, de 37 de ani. Soferita vinovatã a lovit masina, care a ricosat într-un Logan albastru condus de un bãrbat din municipiul Bacãu. Nu au fost victime, doar autoturismele implicate au fost avariate destul de serios. Soferul Loganului a plecat de la locul incidentului, desi, conform Codului rutier, dacã într-o tamponare sunt implicate mai mult de douã masini (iar în cazul de ieri, au fost trei), nu este acceptatã întelegerea amiabilã, constatarea fiind fãcutã de cãtre politisti. Soferul Loganului are la dispozitie 24 de ore de la producerea incidentului rutier, pentru a se prezenta la Politia Bârlad. În cazul în care nu o va face, va rãmâne pieton pentru 30 de zile, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce. La fata locului, politistii le-au gãsit doar pe cele douã soferite din Bârlad, care au fost conduse la Politia Bârlad.

„Conducãtoarea auto care a provocat carambolul, aflatã la volanul unei masini marca Mercedes (culoarea rosie – n.r.), a fost amendatã cu 580 de lei, pentru cã nu a pãstrat distanta regulamentarã fatã de autoturismul din fata sa. Soferul masinii înmatriculate în judetul Bacãu are la dispozitie 24 de ore ca sã se prezinte la Politia Bârlad, altfel îi va fi suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ