spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Accident în lanț pe o autostradă din Ungaria: 5 camioane și 37 de autovehicule s-au ciocnit și un incendiu uriaș a izbucnit după impact

- Advertisement -

Accident în lanț pe o autostradă din Ungaria, după ce 42 de camioane și autovehicule s-au ciocnit din cauza unei furtuni de praf. Un incendiu uriaș a izbucnit după impact. Traficul este blocat.

ACTUALIZARE 20.50Potrivit datelor preliminare comunicate de către autoritățile locale, până la acest moment, printre persoanele implicate în accident se află și trei cetățeni români, dintre care unul a fost grav rănit. De asemenea, autoritățile ungare au precizat că toate persoanele rănite în accident au fost transportate la unități medicale din zonă, identificarea completă a acestora urmând a se realiza după acordarea îngrijirilor medicale de urgență.

Potrivit primelor informații, 5 camioane și 37 de autovehicule au fost implicate în accident. Cauza accidentului ar fi o furtună de praf care a avut loc pe autostradă în momentul coliziunii, ceea ce ar fi redus semnificativ vizibilitatea.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/accident-in-lant-pe-o-autostrada-din-ungaria-42-de-camioane-si-autovehicule-s-au-ciocnit-si-un-incendiu-urias-a-izbucit-dupa-impact-2279431

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.