33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Accident în zona IRTA. Un BMW s-a făcut praf

ULTIMA ORĂ… Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în zona IRTA a municipiului Vaslui. Șoferul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat pe partea dreaptă a carosabilului. În urma impactului ambele autoturisme au fost serios avariate. Mai mult, în zona în care a avut loc accidentul se circulă cu dificultate.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Daca mașină era parcata in dreptul pensiunii…atunci ar trebui reglementată staționarea! Adesea este cite o mașină oprită în fata pensiunii ( care, apropo, nu are nici un fel de parcare) și acest fapt creează cite o coloană de mașini care se intinde uneori pina la sensul giratoriu de la penny!

  2. Ce dracu fuck idioți ăștia înainte de trecerea de pietoni ( este o gaura…si la ieșirea din benzinărie Lukoil…abia poti sa mai iesi) dorm animalele astea? Înspre Negresti…de mai bine de o lună….cum intri in Vaslui…este un utilaje zici ca foreaza…ce dracu cauta, aur? Au pus niste garduri la mișto….de culoare roșie…stai sa vezi anul trecut cat de gravă era situația….prin Brodoc…vad ca asteapta vara ca sa înceapă să lucreze…la vara zic ca este prea cald.ce dracu este în țară asta.

    • Drumul este de rahat ….dar ….ca sa spui ca drumul e de vină ca a pierdut controlul volanului și a întrat intr o mașină parcată……las o balta…..ai găsit vinovatul….drumul……nu ” soferul” care e de sâmbătă și de duminică! Ca sa conduci o mașină și sa iubești o femeie ….e o artă ” soferule”! Unii nici sa iubească o femeie nu s în stare!

      • Da este o artă ca sa iubesti o femeie…trebuie să ai carduri…bancare…bineinteles…banul este arta în ziua de azi…eu le iubesc pe toate, dar daca nu am bani nu am niciuna.Eu sa fi fost femeie…as fi procedat la fel.Banii vorbește :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here