12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Accident la Centrul de Afaceri Vaslui: neacordarea de prioritate, boală grea în rândul șoferilor

- Advertisement -

GRĂBIȚI… Neacordarea de prioritate este una dintre principalele cauze ale evenimentelor rutiere nedorite. Tot aceasta se face vinovată de producerea unui accident care s-a petrecut marți dimineața, în fața Centrului de Afaceri din municipiul Vaslui, într-o intersecție unde, aproape săptămânal, se produc evenimente rutiere. Dacă limitatoarele de viteză și separatoarele de sens se pare că au dat rezultate în fața magazinului Dedeman, unde nu s-au mai înregistrat accidente, se pare că măsuri asemănătoare trebuie luate și în intersecția de lângă OMV, altfel unora șoferi le va fi, în continuare, foarte greu să se descurce prin trafic.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

 1. Numai prostii scrii VRN…
  Asta da stire…
  Neacordarea de prioritate, ”boală” grea… Un titlu mai idiot nici ca se putea.
  Tipic Timofticiuc!

 2. laurentiu
  Golanii din diaspora, hoti si cersetori cand vin in tara sunt VIPURII!!! si nu respecta regulile de circulatie a ROMANIEI !!!!
  Politia nu poate sa fie nici noaptea la Kaufland si in ialta parte, ca infractorii sunt numerosi si pretutindeni !

 3. Sa parcheze masinile cei de la tara la intrarea in oras langa Statia de epurare ca au destul loc si asa vom scapa de aglomeratie. Daca ar fi parcarea cu plata in zona centrala a orasului sa vedeti cum ar parca toti la intrarea in oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.